Genieten van een heerlijke High Tea in Amsterdam

Dat Amsterdam een leuke stad is weet je vast al. De stad leent zich uitstekend voor een leuke dag shoppen, sight-seeing of gewoon om lekker te flanneren en te genieten van de mooie gebouwen of de musea. Een high tea tussen de bezienswaardigheden door is een heerlijke afwisseling en een goed moment om even bij te komen. Naast het Anne Frank huis, verschillende grote musea en winkelketens tot kleine antiekwinkels met de leukste snuisterijen biedt Amsterdam prachtige locaties waar je welkom bent om alleen of met vrienden van een high tea genieten.

High tea, high prices?

Dat valt best mee. Een high tea kun je eigenlijk net zo duur maken als je wilt. Een high tea in Amsterdam regel je al vanaf 12,50 euro en de prijzen lopen op tot zo’n 45,00 euro. Het hangt er dus helemaal vanaf op welke locatie je jouw thee weg nipt en welke, soms luxe eisen, jij aan jouw high tea stelt. Meestal omvat het arrangement naast heerlijke thee in diverse smaken ook scones, soms vers gebak en een soepje en broodjes. Gemiddeld liggen de prijzen voor een relatief complete high tea rond de 25,00 euro per persoon. Een high tea past dus in ieders budget.

Waar?

Een heerlijke, ontspannende high tea tussen het shoppen en het wandelen door kun je op verschillende locaties in Amsterdam beleven. Wanneer je niet erg thuis bent in onze hoofdstad dan vind je hier een lijst met verschillende locaties. Je kunt kiezen voor een theehuis in de buurt, maar ook als je kiest voor een van de rustiger buitenwijken van Amsterdam kun je even heerlijk tot rust komen in een kalmere, soms groenere omgeving. Van hotel tot brasserie tot knus café of gespecialiseerd theehuis, er is keuze genoeg.

Voor elk wat wils

Ook wanneer je een glutenallergie hebt kun je nog steeds genieten van een high tea door simpelweg te kiezen voor een locatie die een glutenvrij menu aanbiedt. Ook zijn er aanbieders die suikervrije of vegan menu’s aanbieden. Als je houdt van de ouderwetse Amsterdamse stijl dan kun je kiezen voor een leuke pittoreske locatie in het centrum bijvoorbeeld op de wallen of aan de grachtengordel. Mag het wat groter en soms ook luxer zijn, dan prefereer je misschien een high tea bij een bijzondere locatie zoals The Duchess. Kortom, er zijn veel theehuizen in Amsterdam met ieder hun eigen identiteit en sfeer.

Op Hightea.nl vind je verschillende adressen waar je van een heerlijke high tea kunt genieten. Je vind er de exacte adressen, de prijzen, het menu en je kunt er online meteen een reservering maken. Superhandig! Veel plezier in Amsterdam en geniet van je high tea.

Be the first to comment

Leave a Reply