House of Bols

House of Bols

Het House of Bols aan het Amsterdamse Museumplein biedt een sensatie van Bols likeuren en cocktails. Het House of Bols werd opgedeeld in verschillende zalen die elk hun specialiteit aanbieden.

  • Hall of Taste: hier worden u alle Bols likeuren en jenevers aangeboden
  • Bols Flairbooth: de plaats om uzelf de kunst van het flairtenden eigen te maken
  • Mirror Bar: hier worden u alle Bols cocktails aangeboden en door professionele bartenders naar uw smaak ter plaatse bereidt
  • Bols shop: voor als u na het bezoek thuis ook verder wilt genieten van de u aangeboden smaken
  • Bols Bartending Academy: hier kunt u onder leiding van professionelen zelf de kneepjes van het vak leren
    House of Bols

Activiteiten House of Bols

House of Bols biedt ook verschillende activiteiten zoals workshops en proeverijen aan. U kunt er eveneens terecht om de locatie in te zetten voor uw party of evenement. Kiest u ervoor uw evenement elders te laten plaatsvinden? Dan kunt u een beroep doen op de Bols Cocktail Catering die het aanbod tot bij u op locatie brengt. De medewerkers van House of Bols zorgen zelf voor een bar, een bartender en alle benodigdheden zoals in House of Bols maar dan bij u.

Entree House of Bols

Regular ticket inclusief 1 coctail: €14,50 per persoon Iedere vrijdag krijgen alle bezoekers vanaf 17.00 uur € 5,- korting op de entree van House of Bols. Dus de entreeprijs is dan slecht € 9,50 inclusief een cocktail naar keuze.

Be the first to comment

Leave a Reply