Palladium

Palladium Amsterdam

Palladium is een internationaal restaurant waar, nadat de laatste borden van tafel zijn gehaald, de vloer wordt vrijgemaakt voor een onvergetelijke avond. Naast een restaurant en club is Palladium ook nog eens hét adres voor een goed kopje koffie. Hier schenken ze namelijk de beste koffie van Amsterdam.

Tafels aan de kant in Palladium

Al ruim dertig jaar is Palladium dé plek aan het Leidseplein waar je terecht kunt voor een lekker hapje en drankje. Vanaf het terras heb je mooi zicht op het bruisende stadsleven en binnen kun je in een trendy, maar toch gemoedelijke setting sfeervol tafelen.

Palladium is een (espresso) bar, brasserie, restaurant, lounge café en club ineen. Vanaf 10 uur ’s ochtends kun je hier al bestellen van de lunchkaart. Overheerlijke salades, sandwiches en burgers behoren tot keuze, maar lekkere borrelhapjes of toetjes zijn ook een optie.

Vanaf zes uur is de keuken geopend voor het diner. Als je moeite hebt met kiezen, dan biedt Palladium je de mogelijkheid om kleine hapjes te delen met je tafelgenoten. Daarnaast staan er heerlijke vlees- en visgerechten op het menu. Liefhebbers van salades kiezen voor de huisspecialiteit; de Palladium salade.

Na 23uur worden de tafels en stoelen aan de kant geschoven en kun je dansen op de beats van hun eigen DJ. In Palladium serveren ze overheerlijke cocktails.

Je kunt Palladium ook afhuren voor een eigen evenement. Er zijn twee grote tafels beschikbaar, voor ongeveer 14 personen. Het is tevens mogelijk om de ruimte in z’n geheel te reserveren voor een feest of andere groepsactiviteit.

Bereikbaarheid

Het Palladium is op nog geen minuut loopafstand van het Leidseplein. Vanaf het Centraal Station kun je een bus of tram nemen richting het beroemde Amsterdamse plein of je kunt je auto parkeren in de overdekte Q-Park Byzanthium garage.

Be the first to comment

Leave a Reply