Amsterdam-Online.nl

Amsterdam bezienswaardigheden en tips

Amsterdam Open Air festival

Het Gaasperpark is omgetoverd tot fantastisch pretpark

From to

Open air vindt ieder jaar plaats in het Gaasperpark in Amsterdam. Meestal in de maand juni, ook dit jaar vindt het festival weer plaats op 1 en 2 juni. Alle ingrediënten voor een leuk festival zijn dan weer aanwezig, zon, tentjes, drank, eten en natuurlijk een geweldige line-up.

Als je er vroeg bij bent kost een early bird ticket 65.50 euro voor twee toffe dagen, ben je wat later dan ben je 79.50 euro kwijt.

Open Air festival gangers

Allemaal leuk en aardig maar wat voor mensen kan aan je aantreffen op Open Air? Eigenlijk van alles, het publiek is divers maar vooral veel mannen die houden van een bezoekje aan de sportschool en uitgedost zijn met flinke tatoeages. De vrouwen zijn over het algemeen vooral hip en bloot gekleed.

Een ijsje eten terwijl je op een bankje zit, is een goed moment om eens al deze mensen te bewonderen. Naast ijsjes eten, zijn er talloze andere eettenten waar je je aan kan vergapen. Van frietjes tot vegetarische gyros of zelfs een biologische smoothie alles kan je er vinden.

Vorig jaar was open air ontzettend warm waardoor er een gebrek aan water op was getreden, een kleine tip aan de Open Air Festival ganger van dit jaar; zodra je je op het terrein begeeft, gelijk een paar flesjes water kopen.

Muziekstijl Amsterdam Open Air

Voor een verschillend publiek is er een aanbod van verschillende muziekstijlen. Van de gezellige feesttentenmuziek die bekend is in de kroegen aan het Leidseplein. Maar ook heerlijke house zoals we gewend zijn van Apekooi.

Het ‘Chill-eiland’ is een en al Ibiza; zonnetje, drankje en lekker wiegen met de heupen. Zelfs Nederlandse hip-hop, reggae en Latin is hier te horen op Open Air.

En hoe groot is Open Air? Open Air begon als een kleinschalig festival maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig festival, dat je kan meten met PinkPop achtige grote. Daarnaast is het terrein van Open Air een geweldig natuurpark waardoor je lekker met de voetjes in het water kan relaxen. Open Air heeft het dus allemaal, geweldige locatie, divers publiek, muziek voor ieders smaak en een heerlijke catering. Alles met een open flair houding!

Pricing
Location
Services
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Gaasperpark, 1108 Amsterdam, Nederland