Amsterdam-Online.nl

Amsterdam bezienswaardigheden en tips

Dam tot Damloop
0

Met 87.000 deelnemers het grootste sportieve weekend van Nederland is

Van tot

Op 21 en 22 september 2019 is het zover, het klinkt misschien nog ver weg, maar de echte hardlopers kunnen natuurlijk niet wachten! De dam tot damloop is een prachtig evenement in Amsterdam waar elke hardloper eigenlijk wel één keer aan mee gedaan moet hebben! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in, of kom aan een startnummer via marktplaats of social media!

Programma en Afstanden ( genoemde data en tijden zijn onder voorbehoud )
Net als vorig jaar is er voor de kortere afstand loper, een by night edition van 5 mijl. De loop start om 19:30, daarom heet het ook een “by night” edition.

Op 21 september zijn er de volgende afstanden:
– Mini dam tot damloop Molenwijk/ Zaandam. Dit is bedoeld voor de wat jongere generatie. Tot en met 13 jaar zijn er lopen met een afstand van 1 km voor de wat kleinere, en voor de wat oudere ( 8 tm 13) is er een loop van 1,8km

En dan hebben we natuurlijk nog de hoofdafstand:
De Dam tot Damloop 10 mijl. Elk jaar is dit weer de afstand waar echt de meeste mensen aan meedoen. De start is om 10.19 op de Prins Henrikkkade in Amsterdam.

De 10 mijl is precies 16,09 km. De inschrijving gaat op 2 april van start. Ook dit jaar zal de Dam tot Damloop weer mega snel uitverkocht zijn.
De organisatie

De organisatie is dit jaar weer in de handen van Le Champion. Deze organisatie staat bekend om zijn goede kwaliteit, de professionaliteit, en de goede organisatie! Zo is het dat er veel fietsers en motoren aanwezig zijn. Tot slot is bij de dam tot damloop ehbo aanwezig mochten er medische problemen zich voordoen.

Pricing
Location
Services
Wat andere zeggen.. Jouw ervaring
Order by:

Laat jouw ervaring achter

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Jouw ervaring

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Schepenlaan, 1503 Zaandam, Nederland