Amsterdam-Online.nl

Amsterdam bezienswaardigheden en tips

Grachtenfestival

Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal

From to 9:00 pm

Het beroemde grachtenfestival in Amsterdam! Dit festival vindt plaats van 9 t/m 18 Augustus. Waar wel rekening gehouden mee moet worden is het feit dat het niet echt een festival is voor iedereen. Vaak is het zo dat festivals eigenlijk wel geschikt zijn voor iedereen, allerlei soorten type mensen en mensen die houden van verschillende muziek stijlen. Vaak is het ook zo dat er hip hop muziek gedraaid wordt, omdat daar eenmaal de grootste behoefte naar is. Maar dit grachtenfestival is vooral bedoeld voor klassieke muziek.

Er is veel (jong) toptalent dat jou kennis met klassiek laat maken. hou je van klassieke muziek of wil je het eens leren kennen kom dan naar het grachtenfestival.

Het beroemde grachtenfestival in Amsterdam! Dit festival vindt plaats van 9-18 Augustus. Waar wel rekening gehouden mee moet worden is het feit dat het niet echt een festival is voor iedereen. Vaak is het zo dat festivals eigenlijk wel geschikt zijn voor iedereen, allerlei soorten type mensen en mensen die houden van verschillende muziek stijlen. Vaak is het ook zo dat er hip hop muziek gedraaid wordt, omdat daar eenmaal de grootste behoefte naar is. Maar dit grachtenfestival is vooral bedoeld voor klassieke muziek.

Er is veel (jong) toptalent dat jou kennis met klassiek laat maken. hou je van klassieke muziek of wil je het eens leren kennen kom dan naar het grachtenfestival.

Het programma

Net als voorgaande jaren komen veel getalenteerde artiesten van over heel de wereld. Ook komen er jong getalenteerde die hier de kans krijgen zichzelf op de kaart te zetten. Zie hier de agenda van het Grachtenfestival.

Er zijn circa 200 concerten op verschillende locaties, bekijk de agenda om te zien wat waar te bewonderen is. Voor sommige concerten zijn kaarten nodig ook dit kun je terug vinden in de agenda, hier zijn tevens de kaarten te bestellen.

Wij wensen je heel veel plezier als je er naar toe gaat, je zult zeker een unieke kijk krijgen op klassieke muziek en met een goed gevoel naar huis gaan!

Pricing
Location
Services
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Amsterdam, Nederland