Loveland festival
0

After the last successful edition, Loveland Festival will return to the beautiful Sloterpark for its 13th event.

From to 11:00 - 23:00

Op 11 & 12 Augustus is het weer zover! het Loveland festival zal heel wat mensen een onvergetelijke dag gaan bezorgen. Sinds 1995 is Loveland hét festival in Amsterdam in de zomer waar je geweest moet zijn! Sinds het begin is het zo dat het festival van zeer hoge kwaliteit is, met de goede muziek er is. De bezoekers houden altijd een goede ervaring over na het festival, zo blijkt uit de reviews van mensen. Elk jaar komen er weer grote artiesten en belooft het festival steeds beter en groter te worden. De artiesten die komen zijn goede en redelijk bekende dj’s.

Tickets Loveland Festival

Helaas is het zo dat nu in april al bijna al de tickets zijn uitverkocht. Maar uiteraard is het zo dat je via marktplaats vaak nog wel tickets kan verkrijgen. Ook is het zo dat in de afgelopen jaren via vakantieveilingen mensen voor een prikkie tickets konden bemachtigen, dus als je goed oplet, kan jij misschien ook wel voor een prikkie wat gave tickets voor Loveland festival krijgen!

Nog wat tips

Omdat het festival zo bekend en groot is, kan het er hartstikke druk zijn. Daarom is het verstandig om er echt op tijd te zijn. Probeer er 1 a 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Je moet misschien ook nog parkeren e.d.

Tot slot is het zo dat het belangrijk om te weten dat als je naar het loveland festival wilt gaan, het handig is om snel de beslissing te maken, zodat je een grote kans hebt om tickets te scooren!

Pricing
Location
Services
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Loveland festival

President Allendelaan, Amsterdam, Nederland