Mysteryland
0

More than 300 artists will perform on 17 stages this summer

From to 11:00 - 23:00

Mysteryland is een elektronisch muziek, cultuur en kunstfestival Het gaat dit jaar door op 26 en 27 augustus in Haarlemmermeer.

Ticketverkoop en prijzen

Een dagticket op zaterdag kost 71,50 euro. Een dagticket voor zondag kost 61,5 euro. Een weekendticket zonder Holy Ground Camping kost 119,50 euro. Een weekendticket met Holy Ground Camping kost 144,50 euro. Alle vermelde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Vanaf wanneer kan je op de camping?

Vanaf 25 augustus om 14u tot 22 u kan je al op de camping. De voorwaarde hier is eenmaal je op de Holy Ground Camping bent, je niet meer in en uit mag lopen. Ook wanneer je eigenlijk totaal niet van kamperen houdt, is er voor jou een oplossing bedacht. Het festival voorziet ook een mogelijkheid om te glamperen. Hier kan je meer info over vinden op de website.

Is er een openingsfeest?

Op vrijdag 25 augustus is er een warming- up party. Dit feest begint om 14uur met een buurtborrel op de Plaza Central. Het feestje gaat door tot 2u.

Wat is de line-up voor het festival?

Je kan alle namen terugvinden op de website van Mysteryland, maar enkele voorbeelden van namen die zullen komen zijn A made up sound, Agoria, Ak, Alesso, Alexis Knox, Cleo, DJ Haus, Martin Garrix…

Waar vind ik alle voorwaarden en zaken die ik zeker moet weten?
Op de website van Mysteryland vind je alle info die je nodig hebt. Dit gaat van de locatie van de camping,het vervoer naar de camping, waar je kan parkeren, wat de openingstijden zijn van de camping, dresscode…

Wat is er zo anders aan dit festival dan andere festivals?

Mysteryland is een echt groen festival. Het festival draagt duurzaamheid hoog in het vaandel in vergelijking met andere festivals, waardoor ze voor het tweede jaar is bekroond met een 3 sterren Industry Green Certificatie door de onafhankelijke duurzaamheidsorganisatie Julie’s Bicycle. Ze doen er alles aan om hier in verder te groeien.

Pricing
Location
Services
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Paviljoenlaan 1, 2142 Cruquius, Nederland