Amsterdam-Online.nl

Amsterdam bezienswaardigheden en tips

Explore

Amsterdam like you never did before

Explore

Amsterdam trekt jaarlijks 17.5 miljoen toeristen, heeft 165 grachten en 880.000 fietsers! Ontdek alles over de stad op Amsterdam online

Amsterdam is ongetwijfeld een van de meest bruisende steden in Europa. De stad is zeer geliefd bij toeristen, maar ook de inwoners houden enorm veel van hun gezellige stad. Echt iedereen vindt er zijn ding: er valt altijd wel iets te beleven, waar je interesses ook mogen liggen. Dit maakt Amsterdam direct een van de meest aantrekkelijke steden ooit. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan een van de 84 (!) musea in en rond de stad.

Er bestaat zelfs een eigen Museumplein, waar het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en nog talloze andere bekende musea zijn gevestigd. Ook het Huis van Anne Frank, meer in de binnenstad, is zeker een bezoekje waard. Cultuurfanaten zullen zich dus zeker niet vervelen. Voor zij die van wat rust en natuur houden, biedt Amsterdam enkele mooie stadsparken, bijvoorbeeld het Vondelpark, het Flevopark of het Amsterdamse Bos.

Daarnaast kun je ook een rondvaart maken op de bekende Amsterdamse grachten. Daarnaast is het grote aanbod aan winkels een walhalla voor shopaholics. Voor een grote of iets kleinere honger, kun je terecht bij de vele restaurants en andere culinaire hoogstandjes in de stad. Ook zij die van uitgaan houden, zullen in Amsterdam zeker hun ding vinden met verschillende concerthallen, poppodiums, gezellige cafeetjes en clubs.

Amsterdam Tickets

Skip the line en koop tickets online met korting oplopend tot 40%!

Zowel bekende als verborgen schatten van Amsterdam worden uitgelicht op het inspiratie blog

We begrijpen heel goed dat je door de zovele must-do’s op den duur door het bos de bomen niet meer ziet. Om die reden is Amsterdam-online.nl in het leven geroepen. Amsterdam is uitermate veelzijdig en trekt om die reden enorm veel volk aan uit alle uithoeken van de wereld. Maar iedereen is uniek en heeft andere interesses, toch weet deze stad daar zo goed op in te spelen.

Er is voor elk wel wat wils om te doen, zien of te ervaren. Een beetje hulp kan dus zeker geen kwaad. Op deze blog delen we interessante achtergrondinformatie over bezienswaardigheden, leuke tips en weetjes om je bezoek aan Amsterdam helemaal perfect te maken. Zo zou je maar eens hele leuke plekken kunnen ontdekken in Amsterdam, die onbekend terrein zijn voor de meeste toeristen.

Daarnaast kun je via de site direct de praktische informatie zien, bijvoorbeeld het adres en de openingsuren. Tickets kun je ook al direct bestellen, zo kun je helemaal zonder zorgen vertrekken. We wensen je heel leesplezier op Amsterdam-online.nl, wij hebben ons hart alvast verloren aan deze ongelooflijk mooie stad.