Club AIR

Club AIR is gelegen in Amsterdam, Amstelstraat. Het is een leuke nachtclub waar jij en je vrienden een leuke avond kunnen beleven! 7 jaar geleden is AIR opgericht. Het heette toen nog club iT, een club waar men verschillende muziek stylen kon luisteren en waar men een heel leuke Nacht zou kunnen hebben! Het is een plek waar een muziekliefhebber minimaal één keer in zijn leven geweest moet zijn.

Entree Club AIR

Volgens The Guardian behoort de Amsterdamse club tot de 25 beste clubs van Europa! De club is sfeervol het geluid is super en tijdens het Amsterdam Dance event steelt Club Air elk jaar weer de show.

De sfeer in Club AIR

AIR is een club met een internationale tint. De club vind het belangrijk dit internationale imago hoog te houden en dit is dan ook te merken aan zowel de sfeer als de muziek die er gedraaid wordt. Service staat hoog in het vaandel er zijn dan ook genoeg obers aanwezig zodat je nooit lang op je drankje hoeft te wachten. Beveiliging is er ook genoeg aanwezig.

Sfeer Club AIR

In de club zelf vind je speciale audio systemen die zouden zorgen voor het beste geluid. Volgens reviews van mensen klopt dit ook. Er zijn maar liefst 5 bars waarvan 3 bars zich bevinden in chill ruimtes die wat luxer zijn ingericht en er zijn 2 rook ruimtes speciaal voor de mensen die willen roken. Er is ruimte voor maar liefs 1300 man. De ruimtes zijn zeer sfeervol en het interieur is met zorg op elkaar afgestemd, de ruimtes hebben ieder een totaal eigen karakter, dit maakt Club Air zeer verrassend.

De zalen zijn niet altijd allemaal open dit ligt aan de drukte in de club, mensen houden immers van gezelligheid en je kunt het beste van de sfeer genieten met een gezellige drukte om je heen. Club Air heeft een open sfeer en iedereen kan zich hier thuis voelen. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw, op wie je nou valt, iedereen, maar dan ook echt iedereen is welkom!

Praktische informatie

Club Air heeft een eigen AIR Card ontwikkeld, op deze kaart kun je je eigen saldo tegoed opwaarderen, dit zorgt voor een gemakkelijke manier van betalen. Het is ook handig dat je niet met een dikke portemonnee hoeft rond te lopen. De AIR Card is ook geschikt voor je locker, erg makkelijk.

De avonden zijn zeer gevarieerd, van Techno tot R&B het is dan ook aan te raden eerst een kijkje te nemen op de website.

De minimale leeftijd om de club binnen te mogen komen is 21 jaar.

Be the first to comment

Leave a Reply