Club Escape

Escape Amsterdam

Het is algemeen bekend dat Amsterdam een stad is met vele bezienswaardigheden. Dit zorgt er dan ook voor dat je overdag over het algemeen over de hoofden van dagjesmensen kunt lopen. Ook wanneer de zon ondergaat is er veel in de Nederlandse hoofdstad te beleven. Zo heeft Amsterdam een rijk uitgaansleven.

Vooral in de richting van het Leidseplein en het Rembrandt plein zijn er vele uitgaansgelegenheden die een grote aantrekkingskracht hebben op zowel jong als oud. Misschien wel de bekendste en meest in het oog springende discotheek is de Escape. Wanneer je op het Rembrandtplein bent kun je er niet om heen. Met grote neon-letters trekt deze discotheek direct eenieders aandacht.

Escape opent deuren in 1986

De Escape is sinds 1986 gevestigd aan het Rembrandtplein in het centrum van Amsterdam. Ieder weekend verdringen vele feestvierders zich om de unieke sfeer in deze discotheek te ervaren. Toegang is niet gratis, maar dan krijg je er ook wel wat voor terug. De Escape bestaat uit verschillende zalen en meestal is hier voor ieder wat wils. Regelmatig treden er bekende dj’s uit binnen en buitenland op in deze dancetempel. De minimale leeftijd van Club Escape is 21 jaar.

Belangrijke rol voor Escape in dancescene

Over de hele wereld wordt Amsterdam gezien als de dance-hoofdstad van de wereld. De beste dj’s komen uit Nederland en de meest toonaangevende feesten worden in Nederland gehouden. De Escape neemt binnen deze scene dan ook een belangrijke rol in en trekt daarom veel bezoekers uit binnen- en buitenland. De ervaringen zijn nagenoeg eenduidig positief en ook dit jaar is de Escape weer genomineerd voor de prijs van beste club van Nederland.

De sfeer in de Escape heeft iets magisch en bij een bezoek vergeet je meestal even de dagelijkse sleur. Dit is een unieke ervaring die je niet op veel plekken in deze drukke stad kunt vinden. Handig om te weten: Voor 10 euro parkeert u de gehele avond en nacht middenin het centrum van Amsterdam in Parkeergarage Prins & Keizer. Doordeweeks start het tarief om 18.00 uur en eindigt om 08.00 uur. De minimale parkeerduur bedraagt 2 uur. In het weekend parkeert u de hele dag voor slechts € 10,00! Dit tarief gaat in na een parkeerduur van 4 uur en is maximaal 24 uur geldig na inrijden. Klik hier voor meer informatie.

Be the first to comment

Leave a Reply