Undercurrent

Undercurrent is een evenementenlocatie die gesitueerd is op het hippe NDSM terrein. Het bijzonder vormgegeven gebouw is een eyecatcher van formaat met een prachtig uitzicht over het Amsterdamse IJ.

Undercurrent heeft een unieke locatie

In het voormalige informatiecentrum van woonwijk IJburg is nu evenementenlocatie Undercurrent te vinden. Het drijvende gebouw heeft een industrieel karakter, wat goed aansluit bij de omgeving.

Het NDSM terrein is een voormalige scheepswerf, waar tegenwoordig woon- en werkruimte is gecreëerd voor diverse kunstenaars en andere creatievelingen. Vanaf Undercurrent heeft men door de grote glazen gevel van maar liefst 500 vierkante meter, een adembenemend uitzicht over het IJ en de skyline van het Amsterdamse centrum. Mede door het grote raam, maar ook door de hoge plafonds en de minimalistische inrichting, geeft de locatie een aangenaam gevoel van ruimte.

Evenementen in Undercurrent

Het NDSM gebied is tegenwoordig een creatieve broedplaats waar regelmatig festivals, theatervoorstellingen en andere evenementen worden georganiseerd. Het terrein is een fotogenieke locatie, waar menig artiest inspiratie vandaan haalt.

Undercurrent speelt hier graag op in, door op de locatie een op-maat-gemaakt evenementen beleid te hanteren. De locatie wordt beschikbaar gesteld aan diverse soorten doelgroepen en evenementen. Feestplanners kunnen gebruik maken van de expertise van producers, event managers, stylisten en cateraars om iedere wens op evenementen gebied in vervulling te kunnen laten gaan.

Op de locatie is op aanvraag verbinding met draadloos internet mogelijk en ook zijn er voldoende sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunnen gasten van Undercurrent gebruik maken van lockers en een garderobe.

Bereikbaarheid

Undercurrent is op verschillende manieren bereikbaar. Bezoekers die met de auto komen kunnen gebruik maken van de ruime parkeerplaats, maar er is bij de locatie ook een aanlegsteiger voor boten. Vanaf de achterzijde van het Centraal Station vertrekt een pont naar de NDSM-werf, waar je gratis gebruik van kunt maken. Je kunt ook je fiets of scooter meenemen op de pont. Vanaf de aanlegplaats van de pont loop je in 5 minuten naar Undercurrent.

Be the first to comment

Leave a Reply