Hotel Ibis Styles voor een tussenstop of bezoek aan Amsterdam

Ben je onderweg naar je vakantie, dan is het een goed idee om een hotel te boeken in de buurt van de luchthaven. Wie vanaf Schiphol gaat vliegen zal er goed aan doen om eerst een hotel te reserveren wat een goede shuttle verbinding heeft. Ga je een dergelijk hotel kiezen dan heb je doorgaans de keuze uit meerdere hotels op sfeerloze locaties. Wie echter een tussenstop wil maken op weg naar de vakantiebestemming en daarnaast wil genieten van de sfeer van Amsterdam doet er goed aan om te kiezen voor Ibis Styles Amsterdam Central Station. Dit hotel valt onder de design keten van Ibis. Het is daarmee een prachtig vormgegeven hotel op een toplocatie wat jou toch alle essentiële faciliteiten biedt die je van een dergelijk hotel mag verwachten.

Een verblijf in Amsterdam zelf
Er zijn uiteraard meer redenen te verzinnen waarom je een verblijf in een hotel in Amsterdam zou willen boeken. Steeds meer mensen zijn van mening dat het de moeite waard is om meerdere dagen in Amsterdam door te brengen. Wanneer je kijkt naar de evenementen die er in Amsterdam worden georganiseerd begrijp je gelijk waarom je meerdere dagen aaneengesloten in deze wereldstad zou willen doorbrengen. Steeds meer toeristen kiezen er dan ook voor om een verblijf in Amsterdam te combineren met een bezoek aan een van de vele evenementen die in Amsterdam worden gehouden. Ook voor deze gasten is dit hotel de uitgelezen plek. Centraal in Amsterdam, recht tegenover het Centraal Station, tref je het hotel. In de nabije omgeving vind je de uitvalmogelijkheden naar evenementen die in de regio worden georganiseerd.

Weinig luxe, betaalbare kamers
Wie bij dit Ibis hotel gaat overnachten zal er achter komen dat het een hotel is wat weinig luxe faciliteiten levert. Zo vind je in dit hotel geen Spa of Wellness. Je zal er evenmin een restaurant vinden waar je in de avond kan dineren. De kamers hebben Wifi, iets wat je tegenwoordig minimaal van een hotel mag verwachten. Daarnaast kan je gebruik maken van een stomerij en strijkservice. Wanneer je iets wil snacken in het restaurant kan je dat uit de automaat halen die je in het hotel aantreft. Je kan uiteraard kleding laten stomen en strijken binnen het hotel; handig wanneer je onderweg een tussenstop maakt met enkel je handbagage bij je. Het hotel richt zich duidelijk op toeristen die vooral voor een praktisch verblijf in het hotel een kamer boeken. Wanneer jij tot deze doelgroep behoort, of wanneer je een hotel wil boeken waar je voor een betaalbare prijs kan overnachten, is dit Ibis Style hotel een prima keuze.

Overnachten tijdens een evenement

Waar slaap je tijdens een festival
Ga je naar Amsterdam voor een evenement, dan is altijd de vraag die je aan jezelf mag stellen waar je zal gaan overnachten. De keuze om op een camping te gaan staan zal zeker bij een zomers event snel zijn gemaakt, maar steeds meer mensen geven er de voorkeur aan om in een hotel te gaan overnachten. De gedachte aan een comfortabele plek om te overnachten draagt er vaak toe bij dat mensen met meer plezier een festival zullen bezoeken.

Een mooi hotel zonder franje

Ga je overnachten in Amsterdam, dan kom je er al snel achter dat de hotelkamers daar redelijk luxe zijn, en dat je daar ook een navenante prijs voor zal moeten betalen. Het idee van een hotelkamer in Amsterdam wordt op zo’n moment gelijk een heel stuk minder interessant. Het is dan ook maar goed dat Ibis is gekomen met de Ibis style hotels. Dit zijn hotels die gevestigd zijn op de toplocaties in de grote steden. Je boekt er een hotelkamer waar geen overbodige luxe aan te pas is gekomen. Wat je krijgt is een keurige kamer met een prima inrichting voor een nette prijs. Wat je niet krijgt is luxe die je toch niet zal gebruiken. Het ontbijt zit doorgaans niet standaard bij de prijs inbegrepen. Een minibar hoef je niet op de kamer te verwachten. Al deze luxe opties zijn tegen bijbetaling te boeken wanneer je een kamer reserveert bij het Ibis Styles Amsterdam Central Station hotel.

Weet wat je mag verwachten

Het is absoluut aan te raden om je goed te verdiepen op de reviews van een hotel voordat je overgaat tot het reserveren van een kamer. Wanneer je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een hotelkamer is het niet realistisch om te verwachten dat je een kamer aantreft met een luxe zaken als een Spa of Wellness center. Klanten die bij dit hotel hebben overnachten prijzen doorgaans de ligging van het hotel. Daarnaast is men erg enthousiast over het gemak waarmee een kamer te boeken is. Er zijn echter ook zaken waar de gasten minder enthousiast over zijn. Zo hebben niet alle kamers een riant uitzicht. Dat is iets wat je niet voor een lage prijs hoeft te verwachten

Zaken die essentieel zijn

Het is goed om je te bedenken welke zaken essentieel zijn wanneer je een hotelkamer gaat boeken. Een aantal van die zaken hebben we voor je op een rij gezet. Zo staat voor de meeste hotelgasten gratis Wifi bovenaan de verlanglijst. Dat is iets waar men in dit Ibis Style hotel aan heeft gedacht.

Be the first to comment

Leave a Reply