3 Tips voor een succesvolle verhuizing naar het centrum van Amsterdam

Je gaat naar, van of binnen Amsterdam verhuizen. Dat wordt een heuse bevalling, zeker in het centrum. Verhuizen is al stressvol van zichzelf, laat staan in de drukste stad van Nederland. Wat doe jij jezelf wel niet aan? Toch hoeft verhuizen naar het Centrum van Amsterdam niet stressvol te zijn. En wij vertellen je hoe door middel van deze drie tips.

  1. Schakel professionele hulp in

Zeker als jij nog het een en ander aan je huis moet doen, is het inschakelen van een extern bedrijf een goed idee. Zij kunnen je verschaffen met minikranen, verhuislift of zelfs een bouwlift. Een zijn meerdere externe partijen in Amsterdam waarbij je een goederenlift kunt huren voor een zacht prijsje, er zijn zoveel partijen in deze regio dat een bouwlift kopen echt overbodig is.

Als je van plan bent om een goederenlift voor je nieuwe huis in Amsterdam te zetten, dan is het noodzakelijk dat je hiervoor een vergunning aanvraagt bij de gemeente.

  1. Kies de juiste dag

Terwijl het voor dorpen en kleine steden niet uitmaakt op welke dag je verhuisd, is dat in Amsterdam toch wel even wat anders. Voor een soepele verhuizing moet je de drukte in het centrum ontlopen. En dat is een uitdagende taak, want het is altijd druk in Amsterdam. In het weekend neem te drukte toe met toeristen die een dagje naar de hoofdstad komen, kies daarom altijd voor een doordeweekse dag.

  1. Laat het een ander doen

Zelf de handen uit de mouwen steken? Als je daar geen zin hebt, doe je dat toch lekker niet. Je hebt tegenwoordig een tal aan betaalbare verhuizers die je willen helpen. Zij regelen de verhuisbus en mankracht, jij moet zorgen dat alles ingepakt is. Het enige wat jij hoeft te doen is superviseren om te kijken of alles wel goed gaat,. Maar je kan ook gewoon ergens op het terras gaan zitten en wachten op het belletje dat al je spullen veilig van A naar B zijn gebracht.

 

Maak het jezelf gemakkelijk met deze drie tips!