CSU al jaren partner van overheidsinstellingen

In heel Nederland, en dus ook in Amsterdam, is het schoonmaken en schoon houden van allerlei gebouwen een belangrijke en zorgvuldige taak. We zijn er aan gewend om te wonen, werken, sporten en ontspannen in een schone en nette omgeving. CSU is hier een grote en belangrijke factor in. Dit professionele schoonmaakbedrijf is al jaren een belangrijke pion in het schoonmaken van allerlei plekken door het hele land. Ook de overheid werkt erg intensief samen met CSU. Zij zorgen ervoor dat veel van de overheidsinstellingen (denk o.a. aan een politiebureau of een gemeentehuis) elke dag weer schoon en netjes zijn zodat iedereen op een fijne manier het werk kan uitvoeren. Ook in Amsterdam is dit het geval. Veel kantoren van overheidsinstellingen in Amsterdam worden dagelijks schoongemaakt door CSU, een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Schoonmaak door professionals

CSU zorgt ervoor dat verschillende overheidsinstellingen in Amsterdam, zoals kantoren van de gemeente, elke dag weer schoon zijn om iedereen goed te laten werken. Het schoonmaken door schoonmaakmedewerkers van CSU gebeurt op een professionele manier. Personeel wordt opgeleid om zorgvuldig en netjes te werk te gaan, zodat iedereen dagelijks in een schone omgeving kan verblijven en werken. Denk hierbij aan vloer reiniging, glasbewassing of het schoonmaken van apparatuur waarmee gewerkt wordt. Schoonmaken is maatwerk, dus op elke locatie van de overheid wordt gekeken wat er op het gebied van schoonmaken nodig is, en daar wordt door schoonmaakbedrijf CSU een concreet plan voor gemaakt.

Veiligheid voorop

Het toelaten van externe professionals, zoals schoonmaakspecialisten, is bij de overheid een punt wat extra aandacht krijgt. In overheidsgebouwen wordt namelijk gewerkt met persoonlijke gegevens van burgers, belangrijke documenten van de overheid of andere privacygevoelige data. Om hier op een veilige manier mee om te gaan, heeft CSU met de overheid overheid afgesproken om medewerkers die in overheidsgebouwen werken altijd gescreend en wordt er indien nodig een VOG verklaring opgevraagd. Zo wordt niet alleen een schone werkomgeving gegarandeerd door CSU, maar ook een veilige werkomgeving.

Duurzaamheid

Bij CSU, en ook bij de overheidsinstellingen waar zij voor werken, staat duurzaamheid erg hoog op de agenda. We worden allemaal gevraagd om duurzamer te gaan werken, en dat geldt ook in de schoonmaaksector. CSU probeert daarom continu te innoveren om op die manier effectiever, arbeidsvriendelijker en duurzamer te werk te kunnen gaan. Een voorbeeld van duurzaam schoonmaken is het werken met BE Clean in overheidsgebouwen, een datagedreven manier om schoon te maken. CSU gaat ook graag met alle betrokkenen in gesprek, zoals de overheid, werknemers en andere stakeholders, om inhoudelijk het gesprek over duurzaamheid en innovatie aan te gaan. Elk goed idee heeft potentie, en door het gesprek open te houden kan er non-stop vooruitgang geboekt worden.

 

De overheid en CSU, een combinatie die al jaren heel goed functioneert en waarbij alle partijen de intentie hebben om deze samenwerking nog jarenlang door te laten lopen. Ook Amsterdam profiteert van deze goede samenwerking, omdat het er voor zorgt dat de stad elke dag weer een stukje schoner wordt. De professionals van CSU maken dat elke dag weer mogelijk.