Nieuw in Amsterdam? Zet dan deze contacten in je Google Maps

Welkom in Amsterdam, de charmante en levendige stad die bekend staat om haar grachten, kunstscene en historische bezienswaardigheden! Als je nieuw in de stad bent, lijkt het navigeren door alle beschikbare voorzieningen in eerste instantie misschien overweldigend. Daarom hebben we een handige lijst samengesteld van algemene contacten die je in je Google Maps moet opslaan.

Slotenmakers

Het eerste contact dat je in je Google Maps moet zetten wanneer je nieuw in Amsterdam bent, is een slotenmaker. Je bent immers net verhuisd en moet waarschijnlijk flink wat sloten vervangen. Een slotenmaker in Amsterdam helpt je bij het uitkiezen van welke sloten het beste voor je woning zijn. Hierdoor voel je je een stuk veiliger en beperk je de kans dat er in je huis wordt ingebroken. Dit is met name mentaal een flinke opluchting.

Supermarkten

Een ander essentieel contact om in je Google Maps te zetten zijn de supermarkten in de buurt. Amsterdam heeft een breed scala aan supermarkten, variërend van budgetvriendelijke opties zoals Lidl en Aldi tot meer luxe winkels zoals de Spar. Het hebben van deze locaties in je Google Maps maakt het gemakkelijk om te navigeren naar de dichtstbijzijnde winkel wanneer je keuken leeg begint te raken. Het is ook handig om te weten waar je in het geval van specifieke dieet behoeften of voorkeuren voor biologisch voedsel terecht kunt.

Sportscholen

Een gezonde levensstijl omarmen in Amsterdam is gemakkelijk, mede dankzij de overvloed aan sportscholen in de stad. Voeg jouw favoriete sportscholen toe aan je Google Maps om gemakkelijk de route naar een gezonder lichaam en geest te vinden. Of je nu de voorkeur geeft aan een high-tech sportschool met de nieuwste apparatuur of een kleinschalige studio die gespecialiseerd is in persoonlijke trainingen en yoga; je vindt het allemaal in Amsterdam. Enkele sportscholen die je kunt overwegen zijn Basic-Fit en Fit For Free.

Fietsenmakers

Fietsen is een essentieel onderdeel van het leven in Amsterdam, en het hebben van een betrouwbare fietsenmaker is cruciaal. Of je nu een lekke band moet repareren, je ketting moet vervangen of gewoon een algemene keuring nodig hebt; een vakkundige fietsenmaker helpt je om je fiets in topconditie te houden. Voeg daarom de dichtstbijzijnde fietsenmaker toe aan je Google Maps.

Goedkope afhaalrestaurants

Amsterdam barst van de betaalbare afhaalrestaurants die een enorme verscheidenheid aan keukens bieden. Of je nu zin hebt in een pizza, Aziatische streetfood, of traditionele Nederlandse snacks; er is altijd wel een optie in de buurt. Voeg je favoriete afhaalrestaurants toe aan je Google Maps voor die dagen dat je geen zin hebt om te koken, of wanneer je gewoon zin hebt in iets lekkers zonder de deur uit te gaan.