Ontdek Amsterdam

In Amsterdam is enorm veel te beleven. Er zijn niet alleen enorm veel terrasjes en restaurants, maar daarnaast ook vele bezienswaardigheden. De binnenstad van Amsterdam wordt vergeleken met een openluchtmuseum. Er is enorm veel te beleven voor alle leeftijden. Na een drukke dag kan je genieten van een hapje en drankje bij één van de vele horecagelegenheden. In de avonduren kan je borrelen op het terras of uitgaan in de clubs. Na een aantal drankjes mag je niet meer rijden. Kies voor een heerlijke hotelovernachting in Amsterdam. Kies jouw eigen hotel Amsterdam en maak kennis met het leven in Amsterdam.

Grachtengordel

De grachten van Amsterdam zijn al een attractie op zichzelf. De grachten zijn prachtig om langs heen te wandelen. Je kunt er ook voor kiezen om een hapje te eten langs de grachten. Wil jij echt kennismaken met de grachten? Dan raden wij jou aan om het te ervaren met de boot. Vaar over het water en passeer de prachtige, historische gebouwen in Amsterdam. Vele gebouwen komen uit de Gouden Eeuw en hebben ieder een eigen verhaal. Geniet van het uitzicht op de boot.

Ga een eindje fietsen

Nederland staat bekend als fietsland. Waarom kies jij er niet voor om Amsterdam te ontdekken op de fiets? Het centrum van Amsterdam is vaak lastig te bereiken met de auto. Daarnaast zijn de parkeerkosten in Amsterdam vrij hoog. Wij raden jou aan om met het openbaar vervoer te komen. Indien je met de auto reist naar Amsterdam, kies dan voor een parkeerplaats buiten het centrum. Je zult hiermee een hoop kosten besparen. Op de fiets kan je genieten van de omgeving. Door middel van de fiets bereik je alles snel wanneer jij dat wilt.

Maak kennis met het Rijksmuseum

In Nederland zijn vele musea. De musea zijn educatief voor de kinderen en interessant voor de volwassenen. Het Rijksmuseum is het grootste en belangrijkste van Nederland. In het Rijksmuseum bevinden zich 200 kamers. Deze kamers zijn gevuld met miljoenen objecten uit collecties van de 17e-eeuwse Nederlandse meesters. Tussen de collectie zijn ook Italiaanse meesters en Aziatische kunststukken te vinden. Het meesterwerk wat iedereen kent, is natuurlijk de ‘Nachtwacht’.

Vondelpark

Wil jij eventjes helemaal tot rust komen? Ook dat kan in Amsterdam. Het Vondelpark is een volkspark met veel groen om je heen. Het park is vernoemd naar een dichter en toneelschrijver. Deze man heette Joost van den Vondel. Als jij het Vondelpark bezocht, dan zul je hoogstwaarschijnlijk een standbeeld van hem zien. Het Vondelpark is niet alleen voor de rust. Er worden ook veel concerten en andere voorstellingen uitgevoerd in het Vondelpark. Als we uit gaan van een gemiddelde, dan komen er ongeveer 10 miljoen mensen per jaar naar het Vondelpark.