Amsterdam RAI

Amsterdam RAI

Op amper een paar minuten van het bruisende stadscentrum en een kwartiertje van Schiphol Airport, bevindt zich een groot complex dat diverse faciliteiten aanbiedt. Amsterdam RAI, een plaats met een visie. De visie om mensen dichter bij elkaar te brengen door hen tal van faciliteiten aan te bieden, waar ontmoetingen mogelijk zijn op diverse manieren. Een toplocatie voor congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, theatershows en elk ander denkbaar evenement.

Evenementen Amsterdam RAI

Zakelijk Rai biedt jaarlijks haar faciliteiten aan tal van evenementen, congressen, vergaderingen, presentaties, beurzen, … De moderne aanwezige faciliteiten worden gecombineerd met een professionele ondersteuning in het plannen, organiseren en uitvoeren. Rai organiseert zelf jaarlijks consumentenevenementen en vakbeurzen, met nationale en internationale titels.

De focus ligt op eersteklasevenementen en wereldwijd verbindingen maken (China, Turkije, Amerika, Polen, India en Mexico). Cultureel Niet alleen staat Amsterdam wereldwijd bekend om haar aantrekkelijk zakelijk karakter, maar ook toeristisch en cultureel is er veel aanbod. Men kan bij Rai genieten en tot rust komen tijdens theater, feestjes, exposities,… of zich laten meeslepen in de ballroom.

Diverse locaties

Als organisator van een evenement is er de mogelijkheid om zelf de locatie te kiezen in functie van het soort evenement en het aantal deelnemende gasten. Het ruime aanbod bestaat uit: Strand Zuid, Auditorium, vergader –of congreszalen, de ballroom en diverse hallen met uiteenlopende oppervlaktes.

  • Strand Zuid Tijdens de zomer genieten van een maaltijd op het terras of in de lounge op één van de strandbetten op strand of in één van de verschillend lounge areas. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, een werkborrels met collega’s, huwelijken, vergaderingen of exclusieve evenementen!
  • Auditorium Centre Het auditorium biedt de faciliteit voor congressen, theater –en filmvoorstellingen. Er zijn lounges en foyers beschikbaar, om gasten te ontvangen of voor koffie –en lunchonderbrekingen.
  • Elicium Centre Gekend als het jongste gebouw van Amsterdam RAI, bestaat dit complex uit een ballroom en verschillende congres –en vergaderzalen. Dit complex biedt de gelegenheid voor kleinere bijeenkomsten, een uitstekende accommodatie voor trainingen en vergaderingen.
  • Europe Complex en Holland Complex Bestaande uit verschillende hallen die zowel gezamenlijk als los van elkaar kunnen verhuurd worden.
  • Forum Centre Naast de grote Forumzaal, vindt men hier ook verschillende vergaderzalen en lounges terug. Een mooie locatie voor een klein congres, een productpresentatie of vergaderingen met grotere groepen.
  • Park Centre en Park Complex Heeft tevens een ruim aanbod in vergaderzalen, een lounge en een foyer

Reis en verblijf

RAI Hotel en Travel Service heeft een goede kennis en ervaring in het aanbieden van de beste hotels tegen de meest gunstige prijzen en de beste voorwaarden.

Een hapje eten

Amsterdam RAI heeft vijf restaurants ter beschikking, verspreid over de verschillende complexen. Openingstijden zijn flexibel gedurende evenementen en congressen. In elk complex is zijn ook verschillende cateringconcepten aanwezig. Amsterdam RAI, diverse complexen samengegoten in interessante aanbiedingen, op maat van eigen wensen met een professionele knipoog.

Toegankelijkheid RAI

RAI Amsterdam is toegankelijk voor minder validen. Tijdens grote publieksevenementen is het mogelijk om een rolstoel in bruikleen te krijgen. Reserveringen van een rolstoel vooraf is noodzakelijk. Dat kan via het volgende mailadres: frontoffice@rai.nl. Begeleiders van rolstoelgebruikers hebben gratis toegang tot beurzen die georganiseerd worden door RAI Amsterdam zelf.

Be the first to comment

Leave a Reply