ZZP-boekhouder in Amsterdam voor de zzp’er

ZZP-boekhouder-Amsterdam werkt tegen een vaste all-in-jaarprijs van 960 euro excl btw. Wij zijn  een betrouwbare en moderne boekhouder tegen een eerlijk tarief. Wilt u overstappen van uw dure boekhouder? Wilt u ook tijd besparen door de boekhouding online aan te leveren in plaats in de ordner? En wilt u geld besparen op uw rekening en minder belasting betalen. Bel dan met zzp-boekhouder in Amsterdam op 06-13936399.

ZZP-boekhouder in Amsterdam 7 dagen p/w open

Als zelfstandige gaat het werk vaak ook buiten kantoortijden door. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunt u ons iedere dag van 08.00- 22.00 uur bereiken, zeven dagen per week. Een unieke service die u bij veel andere administratiekantoren niet krijgt. Wij zijn een ambitieuze boekhouder in Amsterdam met oog voor persoonlijk advies. We begrijpen wat er voor u als zzp’er komt kijken bij het ondernemen. We hebben dan ook 25 jaar ervaring in het begeleiden en adviseren van klanten en spreken de taal van de zzp’er. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje, dus ook uw privé-uitgaven en privé-situatie bespreken we. Er kunnen namelijk – ook hier-  fiscale voordelen zijn te behalen.

Werkzaamheden ZZP-boekhouder te Amsterdam

 • Boekhouding boeken en vragen stellen m.b.t. kosten,
 • Advies geven over investeringen,
 • Samenstellen winst- en verliesrekening,
 • Elke drie maanden Btw-aangifte indienen,
 • Inkomstenbelasting verzorgen,
 • Uitstel bij de Belastingdienst aanvragen, indien noodzakelijk,
 • Het samen stellen van balans van uw zaak, per 31 december.

Waarom online boekhouding aanleveren

 • U bespaart geld. Een software-pakket hoeft u niet te kopen of te huren.
 • Tijdbesparing, u hoeft niet heen en weer te rijden naar de boekhouder. Wij nemen al het werk uit handen. U maakt alleen nog zelf de verkoopfacturen.
 • We werken samen met een accountant en fiscalist.
 • Samen kennen we alle fiscale regels en mogelijkheden. U krijgt daar geen extra factuur voor.

Het enige dat u hoeft te doen om te kunnen online boekhouden, is het aanleveren van de benodigde gegevens zoals verkoopfacturen, aankoopfacturen en een mt-940-bestand van de bank.

Werkwijze

Wij werken snel. Eind maart, begin april heeft u al de balans van afgelopen boekjaar binnen. Wij mailen u de overzichten ook online toe. Op de balans- en winst-verliesrekening ziet u uw omzet en kosten en de nettowinst. In de aangifte Inkomstenbelasting staat die nettowinst ook. Samen met de aftrekposten zoals zelfstandigenaftrek en eventueel meewerkaftrek en startersaftrek. Gaat u akkoord et de aangifte dan dienen wij de aangifte in op het moment dat u dat uitkomt, maar uiterlijk op 1 september.

ZZP-boekhouder in Amsterdam dagelijks open

Als zelfstandige gaat het werk vaak ook buiten kantoortijden door. Daarom kunt u ons iedere dag van 08.00- 22.00 uur bereiken, zeven dagen per week. Een unieke service die u bij veel andere administratiekantoren niet krijgt. Bel 06-13936399 voor een gratis kennismaking. Of mail naar info@zzp-boekhouder.