Amsterdam-Online.nl

Amsterdam bezienswaardigheden en tips

Contact

Contact

Tips of suggesties?

Stuur een mail via het formulier hieronder en wij nemen contact me je op!

Meest gestelde vragen

Kan ik een tip toevoegen voor op de website?

Jazeker! Als je een goede tip hebt voor op Amsterdam-online.nl zie we graag je berichtje via het formulier hiernaast tegemoet!

Kan ik tickets kopen op jullie website?

Wij hebben hiervoor een samenwerking met Tiqets waardoor je gemakkelijk online tickets met extra korting kunt kopen. Na betaling ontvang je de tickets direct in je mailbox en profiteer je tevens vaak van het Skip the Line principe waardoor je niet lang hoeft te wachten voor de ingang. Bekijk alle tickets

Kan ik foto's toevoegen bij een vermelding?

Wij streven ernaar om alle vermeldingen op Amsterdam-online.nl zo objectief mogelijk te houden dus daarom stellen wij het juist erg op prijs als je foto’s hebt om te delen met de bezoekers. Je kunt onder elke tip een review achterlaten waarbij je de mogelijkheid hebt om afbeeldingen toe te voegen.

Kan ik een evenement toevoegen?

Indien er voldoende raakvlakken zijn met de bezoekers van Amsterdam-online.nl dan is dat waarschijnlijk wel mogelijk. Je kunt hiervoor een verzoek indienen via het contactformulier hiernaast.

Plaatsen jullie ook gastblogs?

Als het gastblog goed aansluit bij het bezoekersprofiel is dat geen probleem! Geef via het formulier hiernaast even aan wat je in gedachte hebt en je hoort ons spoedig.