Jantjes Verjaardag

Jantjes Verjaardag

Jantjes Verjaardag is een gezellige uitgaansgelegenheid in het centrum van Amsterdam, in de Regulierdwarsstraat (vlakbij het Rembrandtplein).

De sfeer in Jantjes Verjaardag

Jantjes Verjaardag bestaat uit drie verschillende zalen met in totaal 5 barren. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer; zo heb je een ‘lucky shots bar’, een echt ‘Amsterdams café’ en ‘de Grote zaal’ met meer de sfeer van een discotheek.

Het kan behoorlijk druk (en gezellig) worden in Jantjes Verjaardag, dus zorg dat je op tijd binnen bent. Vaak betaal je voor 00:00 ook nog eens geen entree. ‘Jantjes’ staat bekend om zijn gezellige sfeer en leuke, gangbare muziek. De minimum leeftijd is 18 jaar; het publiek dat er komt is zeer gevarieerd, zowel in leeftijd als in woonplaats. Er komen echte Amsterdammers, maar ook mensen van buiten Amsterdam, met name op zaterdag.

Jantjes Verjaardag afhuren

Het is mogelijk Jantjes Verjaardag af te huren. Je kan een van de verschillende zalen huren of Jantjes verjaardag in zijn geheel. De zalen variëren in grootte, maar beschikken allemaal over schermen en/of monitoren, een DJ booth en de mogelijkheid tot live muziek. Dit zijn geschikte locaties voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, een verjaardagsfeest, vergadering of cocktailworkshop.

Speciale thema feesten

Vanaf januari 2015 heeft Jantjes Verjaardag zijn eigen talentenjacht georganiseerd. Jantjes Verjaardag was namelijk opzoek naar een nieuwe huiszanger. Na verschillende voorrondes met ongeveer 40 kandidaten heeft op 12 April de finale plaatsgevonden. Het publiek heeft mogen stemmen en er is dan ook een nieuwe huiszanger uitgekomen.

Er worden vaker speciale (thema) feesten in Jantjes Verjaardag georganiseerd. Zo organiseren ze met Oud&Nieuw, Kerst en Koningsnacht en -dag altijd spectaculaire feesten met allerlei optredens.

Kortom, Jantjes verjaardag is een gezellig en groot café in het uitgaanscentrum van Amsterdam. Door de verschillende zalen die er zijn is het publiek en de muziek zeer gevarieerd en afwisselend. Er hangt een ongedwongen en relaxte Amsterdamse sfeer. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je in Amsterdam komt om uit te gaan!

Be the first to comment

Leave a Reply