De beste tips voor het ontwerpen van bedrukte mokken in Amsterdam

Wil je je werknemers in Amsterdam eens met een leuk cadeau verrassen? Of heb je relaties in de Amsterdamse zakenwereld waaraan je een uniek relatiegeschenk wilt geven? Ongeacht aan wie je het cadeau precies wilt geven, is het advies om je pijlen eens op bedrukte mokken te richten. Met bedrukte mokken weet je simpelweg iedereen te verrassen.

Wat zo fijn aan bedrukte mokken is? Onder andere dat deze mokken goed voor je naamsbekendheid zijn, vooral als je bedrijf in Amsterdam is gevestigd. Als je bijvoorbeeld het logo van je onderneming, of zelfs de iconische Amsterdamse grachten, op de mokken laat bedrukken, is dit een perfecte vorm van lokale marketing. Ook is het prettig dat een mok echt een praktisch object is. Je kunt immers dagelijks meerdere keren lekkere koffie uit een mok drinken. Grote kans dus dat je bedrukte mok de komende jaren bij de ontvangers niet gaat vervelen.

Een terechte vraag is wel hoe je deze mokken nou het beste kunt ontwerpen. Om je hier een handje bij te helpen, hebben we enkele tips opgesteld.

Tip 1: denk goed na over het soort bedrukking

Wil je een koffiemok bedrukken? Dan moet je in eerste instantie heel goed nadenken over het soort bedrukking. Wil je bijvoorbeeld de naam van je bedrijf op de koffiemok laten bedrukken? Of wil je liever dat de naam van de ontvanger op de koffiemok bedrukt wordt? Overweeg ook Amsterdamse symbolen of iconen als een leuke lokale twist. Dit zijn slechts twee van de vele mogelijkheden die je hebt. Je kunt ook nog voor een foto kiezen of voor een combinatie van verschillende bedrukkingen.

Tip 2: denk goed na over het soort mok

Een mok is niet zomaar een mok. Als je naar het huidige aanbod van mokken kijkt, zie je allerlei verschillende varianten naar voren komen. Het advies is daarom om heel goed over het soort mok na te denken. Wil je een kleine of grote mok? Wil je een speciale koffiemok? Of gaat je voorkeur uit naar een mok waar ook thee uit gedronken kan worden? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten mokken waaruit je kunt kiezen.

Tip 3: denk goed na over de hoeveelheid mokken

Is mokken bedrukken goedkoop in Amsterdam? Ja, dat is zeker het geval. Met name als je een flinke aantal mokken laat bedrukken, geniet je van een interessante prijs per mok. Een terechte vraag hierbij is uiteraard wel hoeveel mokken je nodig denkt te hebben. Wil je 100 mokken weggeven? Of wil je mogelijk 1000 mokken weggeven? De keuze is aan jou.

Tip 4: durf out-of-the-box te denken

Een mok hoeft niet altijd wit met standaard bedrukking te zijn. Nee, je kunt een mok ook heel stijlvol of heel kleurrijk ontwerpen. Het is vooral van belang dat de mok bij je onderneming en bij de Amsterdamse cultuur aan gaat sluiten. Zodra de ontvanger de mok ziet, moet de ontvanger eigenlijk direct aan je onderneming en aan Amsterdam denken. Dat is in ieder geval de gewenste situatie, welke je kunt bereiken door out-of-the-box te denken. Voor het ontwerpen van bedrukte mokken heb je in ieder geval veel keus; benut de vele mogelijkheden dan ook!