Bierproeflokaal In de Wildeman

Bierfroeflokaal In de Wildeman

Voor de echte bierliefhebber mag een bezoekje aan In de Wildeman niet ontbreken. Op deze plek kun je genieten van 250 soorten bier uit binnen- en buitenland. Met In de Wildemans bier van de week of maand nodigt het café je uit om nieuwe smaken te proeven.

In de Wildeman worden tevens regelmatig evenementen georganiseerd waar je naartoe kunt gaan, zoals de Carnivale Brettanomyces, de Nederlandse bierweek en de Engelse Real Ale Dagen. Kortom, als je van bier houdt zul je je bij In de Wildeman niet vervelen.

Verschillende soorten bier in de Wildeman

Bij In de Wildeman kun je een grote verscheidenheid aan bieren krijgen. Zo heeft In de Wildeman bieren uit verschillende landen. Denk aan bekende Nederlandse bieren, maar ook die van kleine brouwerijen. Daarnaast kun je ook Belgische Abdijbieren, Vlaamse en Waalse specialiteiten, of bieren uit Groot Brittannië, Ierland, Duitsland, Amerika, Italië en Denemarken uitproberen. Er zijn ook verschillende biersoorten verkrijgbaar, zoals Trappistenbier, bieren van spontane gisting en bieren die alcohol of gluten vrij of arm zijn. Voorlopig zul je dus genoeg te proeven hebben.

In de Wildeman is een plek waar Hollandse gezelligheid samenkomt met een goed glas bier

Een uniek bierlokaal

In de Wildeman is op een aantal manieren uniek in zijn soort. Allereerst natuurlijk door hun grote collectie aan verschillende bieren. Daarnaast is het gevestigd in een voormalige Amsterdamse distilleerderij, wat voor een authentieke omgeving zorgt waar je van bier kunt genieten. Ook wordt er in het bierlokaal geen muziek gespeeld. Hierdoor is er meer ruimte om van het bier te genieten en een gezellig babbeltje te maken met de werknemers en de andere gasten. In de Wildeman kent een gemengd klantenbestand, waardoor je je altijd wel thuis zult voelen.

Bereikbaarheid

Het adres van In de Wildeman is Kolksteeg 3 en goed te bereiken vanaf het Centraal Station. Vanaf hier vertrekken er meerdere trams en bussen die stoppen op de halte Nieuwezijds Kolk. Vanaf deze halte is het slechts een paar minuten lopen naar In de Wildeman.

Be the first to comment

Leave a Reply