NOMADS

Nomads Amsterdam

Welkom in het Arabische sprookje, Nomads Amsterdam. Zodra je het pand aan de Rozengracht binnenstapt waan je je in de wereld van 1001 nacht. Bij Nomads Amsterdam krijg je een werkelijk unieke restaurantervaring waarbij je gevleid op kleurrijke kussens op je wenken wordt bedient door het Nomads personeel.

Wegdromen in oosterse sferen in Nomads

Vanaf de buitenkant kun je je niet voor mogelijk houden wat er zich achter de robuuste deur aan de Rozengracht afspeelt. De inrichting van het restaurant is geïnspireerd op een Arabisch huis. Direct na binnenkomst kun je plaatsnemen aan de bar, waarachter talloze drankflessen kleurrijk worden verlicht in de glazen kast. In een kleine ruimte met aan weerszijden van het gangpad kleine nisjes kun je hier op zachte banken neerstrijken. Sfeervolle verlichting van oosterse lampen zorgen voor een mysterieuze atmosfeer. Je kunt hier terecht voor een heerlijk diner of een oosterse high tea. In de koepelzaal vind je stapels kussens en zachte banken langs de kant, waarop je even heerlijk kunt wegdromen.

Sfeervolle verlichting van oosterse lampen zorgen voor een mysterieuze atmosfeer

Wanneer alle kussens en kleden weg worden gehaald komt de prachtige tegelvloer tevoorschijn, Dat kan maar één ding betekenen, er mag gedanst worden. Als je de oosterse sferen graag mee naar huis wilt nemen kan dat ook. Nomads heeft inmiddels al 7 cd’s op de markt gebracht met hun eigen kenmerkende deuntjes. Nomads Amsterdam is ook af te huren voor verschillende evenementen. Een bedrijfsfeest of borrel op deze locatie zal zeker indruk maken op jouw gasten. In Nomads heb je beschikking over professionele verlichting en een DJ-booth.

Bereikbaarheid

Wanneer je Nomads wilt bereiken met openbaar vervoer dan heb je de keuze uit verschillende tram- en buslijnen. Stap uit bij halte Rozengracht/Marnixstraat en Nomads Amsterdam bevindt zich op loopafstand.

Parkeren is mogelijk in de Q-Park garage aan de Marnixstraat, waarna je binnen 5 minuten voor de deur van Nomads staat. Ook op de Rozengracht zijn er enkele parkeervakken voor betaald parkeren.

Be the first to comment

Leave a Reply