Club Bitterzoet

Club Bitterzoet

Bitterzoet is een club in het hartje van Amsterdam, op nog geen 5 minuten loopafstand van het centraal station. Op Spuistraat 2 is er iedere dag iets anders te beleven. Deze locatie in het centrum van Amsterdam geeft erg veel mogelijkheden en hier maken zij dan ook goed gebruik van. Variatie staat bij Bitterzoet voorop en geen avond is dan ook hetzelfde!

Veel Variatie in Club Bitterzoet

Club Bitterzoet streeft er naar onbekende artiesten de kans geven voor publiek op te treden. Deze opkomende artiesten kunnen DJ’s, bands en muzikanten zijn. Genres en disciplines doen er niet toe. Het gaat hier vooral om de nieuwe, uitdagende muziek. Door dit concept onderscheiden zij zich van andere clubs. In deze club zal je onder andere: rock, soul, funk, punk en hiphop voorbij horen komen. Maar ook juist om de variatie is het handig eerst de programmering te checken voordat je deze club bezoekt om er zeker van te zijn dat de muziek bij jou in de smaak valt.

De locatie wordt optimaal benut door de meerdere evenementen die hier worden gehouden. Zo werken zij onder meer samen met Paradiso, op hun website is te zien welke evenementen er in Bitterzoet plaatsvinden. Paradiso is een vergelijkbare club in Amsterdam die voornamelijk gericht is op evenementen. Club Bitterzoet

Bitterzoet is ook af te huren

Daarnaast stelt Bitterzoet zich te huur voor verschillende doeleinden, zowel overdag als s’avonds. Deze doeleinden kunnen (besloten) feesten zijn, cd presentaties, evenementen, filmvertoningen, borrels, radio- en televisie opnames, fotoshoots, seminars en productpresentaties. Er is ruimte voor meer dan 380 mensen en in overleg kan er catering geregeld worden. In de ruimte is een bar, een groot podium en een Dj-booth. Bitterzoet heeft al heel wat tevreden huurders gehad waaronder: H&M, De Volkskrant, Sony Music, Eyeworks, Madam Tussauds, Universal, Uitgeverij Atlas, Microsoft en ga zo maar door!

Leuke Workshops in Bitterzoet

Ook regelt Bitterzoet leuke activiteiten zoals: cocktailworkshops, DJ-workshops en flairtendworkshops (goochelen in combinatie met cocktails maken). Deze workshops kun je toevoegen aan je evenement en worden gegeven vanuit het personeel van Bitterzoet. De flairtendworkshop wordt gegeven door een meervoudig flairtend kampioen en is dus een unieke ervaring. Dit geld ook voor de DJ-workshop deze wordt gegeven door een ervaren turntable held!

Be the first to comment

Leave a Reply