Club Panama

Nachtclub Panama in Amsterdam is een trendy nachtclub, voorzien van een café/restaurant en een dansstudio. Dit alles is gevestigd in de voormalige havencentrale. Dat geeft deze locatie een unieke, extra dimensie.

Club Panama in Amsterdam

De Panama Club mocht reeds vele grote en wereldbekende DJ-namen verwelkomen zoals Danny Tenaglia, Swedish House Maffia, Armin Van Buuren, DJ Tiësto, Chuckie, Don Diabolo, John Digweed, Mark Knight, Fatboy Slim, Ferry Corsten, Sven Vath, Herman Cattaneo, Nick Warren, Alex Kunnari, Umek, etc. Stuk voor stuk draaien ze de beste muziek, je zal er versteld van staan!

Verder vinden er ook heel wat events plaats in de club en deze bieden elk diverse genres. Denk maar aan urban, dance, house of muziek uit de jaren 80 en 90. Je kan er dus steeds terecht voor een fantastisch nachtje stappen! Panama beschikt over een theater/club en een studio, met een totale capaciteit van wel 1050 personen. In het gebouw bevindt zich eveneens het café/restaurant ‘Mercat’. Hier kan je terecht om gezellig iets te drinken of om iets te eten. Ideaal voor een avondje uit.

Pleasure doing business

Panama Club is de geknipte locatie voor evenementen als bedrijfsfeesten, congressen, presentaties, vergaderingen, modeshows en recepties. De medewerkers van de Panama Club stellen alles in het werk om uw speciale wensen, groot of klein, tot in het detail te realiseren. En het resultaat mag er zijn: het op maat gemaakte programma resulteert namelijk steeds in een memorabel zakelijk evenement. Het personeel van de club staat niet alleen voor u klaar bij zakelijke bijeenkomsten maar ook bij privé evenementen. Steeds zal er gestreefd worden naar het perfecte evenement!Panama events heeft reeds heel wat ervaring in het verzorgen en organiseren van evenementen. Een borrel voor 45 personen? Of een receptie met aansluitend een diner voor zo’n 200 personen? Of liever een uniek bedrijfsfeest voor wel 1000 personen? Panama heeft steeds een passend voorstel voor u klaar. Samen kunt u overleggen en werken aan de organisatie en uitvoering van het evenement. De Panama Club werd ook al meermaals gebruikt als trouwlocatie. Steeds volledig naar uw persoonlijke wensen, het is namelijk uw feest. Ook voor een vrijgezellenfeest is deze locatie uitermate geschikt.

Oostelijke Handelskade 4, 1019 BM Amsterdam

Panama Club heeft reeds vele fantastische evenementen mogen hosten zoals ENDEMOL, LG, TOM TOM, Fashionshow ‘Je Weet Zelf’, het kampioensfeest van voetbalploeg Ajax, Ikea, Gemeente Amsterdam, Spin Awards en nog vele andere events. Panama denkt mee over de organisatie van uw evenement en dat steeds volgens uw persoonlijke wensen.

De Panama Nachtclub heeft alles in huis voor een geslaagde avond/nacht. Een borreltje of aperitiefje in het café, een hapje eten in het restaurant en vervolgens losgaan op de muziek van jouw favoriete genre.

Be the first to comment

Leave a Reply