Hotel de L’Europe in het centrum van Amsterdam

Nederland is een echt waterland. Wie naar Amsterdam gaat zal dan ook doorgaans de vele grachten willen bewonderen die de stad rijk is. Wanneer je voor een langere tijd in Amsterdam wil verblijven is het aan te raden om een hotelkamer te boeken. Je hebt in dat geval een behoorlijk aantal keuzes. Een hotel aan de historische Nieuwe Doelenstraat is Hotel de L’Europe. Dit hotel is gevestigd in een aantal grachtenpanden aan het water. Het is een vorm van een hotel die je in Amsterdam geregeld tegenkomt. Steeds meer toeristen willen immers genieten van het uitzicht op de grachten vanuit hun hotelkamer. Deze hotels in grachtenpanden hebben doorgaans talloze slaapkamers. Ook in dit hotel is een behoorlijk groot aantal slaapkamers gesitueerd. Je treft er 111 kamers in, allen voor twee en drie personen.

Een kamer op maat
De kamers in dit hotel zijn niet allemaal hetzelfde qua stijl. Er zit nogal wat verschil in de luxe tussen de diverse kamers. Er zijn standaard kamers met enkel een bed en het standaard hotelkamer meubilair. Er zijn ook kamers voor 3 personen die de bezoeker meer ruimte bieden. Door de aanwezigheid van een zithoek wordt een junior suite effect gecreëerd. Je kan dan ook zelf de mate van luxe kiezen die jij graag wil hebben voor jouw verblijf in Amsterdam.

Luxe faciliteiten
Daar waar de meeste hotels in Amsterdam redelijk basic zijn op het gebied van faciliteiten open je bij L’Europe een wereld op zich. Niet alleen zijn er luxe hotelkamers; het hotel beschikt eveneens over een eigen zwembad en meerdere eetgelegenheden waar je een maaltijd of een snack kan nuttigen. Daarnaast heeft men een eigen Spa en Wellness centrum zitten in het hotel. Wie ’s avonds geen zin heeft om het nachtleven van Amsterdam op te zoeken kan er altijd nog voor kiezen om naar de eigen nachtclub te gaan die bij het hotel zit ingebouwd. Je vindt er dus alles wat Amsterdam jou te bieden heeft, maar dan onder één dak.

Reizen met kinderen
Reizen met kinderen kan een behoorlijk inspannende bezigheid zijn. Kleine kinderen stellen immers heel andere eisen aan een vakantieverblijf dan jij als ouder. Het is dan ook niet voor niets dat je in Hotel L’Europe een kinderclub vindt waar men de kinderen van de gasten weet te entertainen. Men weet immers dat ouders die even niet de zorgen voor de kinderen hebben zich echt zullen ontspannen. De kamers, en met name de driepersoons kamers, zijn uitermate geschikt om met het gezin in te verblijven. Wie voor een kort of wat langer verblijf met de familie naar Amsterdam gaat doet er dan ook goed aan om bij dit hotel te reserveren.

Een hotel voor het hele gezin

Stijl met kind-vriendelijkheid
Op vakantie of een kort verblijf gaan met kinderen kan een behoorlijk uitputtende aangelegenheid zijn. Kinderen houden er doorgaans een heel andere agenda op na als hun ouders. Daarnaast hebben ze gedurende de vakantie behoefte aan vermaak en begeleiding. Ouders zien dan ook vaak op tegen een dergelijke reis met hun kinderen. Wanneer je met je kinderen naar Amsterdam gaat voor een kort verblijf of een vakantie zal het dan ook een crime zijn om een hotel te vinden wat geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen. Wie wil overnachten in een hotel wat zowel stijl als kind-vriendelijkheid biedt doet er dan ook goed aan om te kijken bij Hotel L’Europe in Amsterdam.

Suites geschikt voor gezinnen
Daar waar de meeste hotels in het centrum van Amsterdam ophouden bij een tweepersoonskamer is het bij Hotel L’Europe mogelijk om een 3 persoons suite of kamer te reserveren. Je krijgt in dat geval niet alleen slaapgelegenheid op de kamer, maar ook een zitgedeelte waardoor je voor jezelf en de kinderen gelijk een stuk privacy hebt tijdens jullie verblijf. Een dergelijk hotel vind je niet overal, en daarom is dit hotel zo in trek bij bezoekers van Amsterdam die met hun kinderen samen reizen.

Als het nachtleven lonkt
Voor (jonge) ouders is het vaak een poos geleden dat ze het nachtleven konden verkennen. Wie naar Amsterdam gaat zal dan ook maar wat graag hiervan willen genieten. Daarom is het voor ouders zo’n verademing dat men in L’Europe beschikt over een babysit service. Daardoor is het mogelijk om de kinderen met een gerust hart achter te laten in de hotelkamer terwijl de ouders weer eens helemaal kunnen genieten van het nachtleven in Amsterdam. Wie overdag de zorg voor de kinderen even uit handen wil geven kan gebruik maken van de speelzaal, speeltuin of de kids club. Zo wordt vakantie vieren voor het hele gezin aantrekkelijk.

Service met stijl
Je zou denken bij een hotel wat zo kindvriendelijk is ingesteld dat de inrichting minder mooi zal zijn. Wie zich daarop instelt komt behoorlijk verrast uit. De kamers van dit luxe hotel zijn namelijk voorzien van alle mogelijke gemakken. Daarnaast is er enorm veel aandacht besteed aan de architectuur van het hotel en aan de inrichting van de kamers. De stijl van het hotel is geheel in lijn met de huisvesting van het hotel. Aangezien het in een rij grachtenpanden zit verwerkt tref je een hotel aan wat in klassieke Amsterdamse stijl is ingericht. De sfeer van weleer tref je nog volop aan wanneer je het hotel bekijkt. Je waant je dan ook in een filmdecor tijdens je verblijf.

Be the first to comment

Leave a Reply