Logeren op een boot bij hotel Botel

Amsterdam is een wereldstad die een grote bekendheid heeft. Die bekendheid dankt men vooral aan de vele grachten die de stad rijk is. Daarnaast is de stad heel populair vanwege de ligging aan het water. Hoteleigenaren in Amsterdam zullen zich vooral vestigen aan de gracht, maar er is een hotel wat zich helemaal op het water heeft gevestigd. Op een soort cruiseschip tref je het Botel aan. Dit Amsterdam Botel heeft 3 sterren gekregen ter bekroning. Doordat de sfeer er uiterst gemoedelijk is en de kamers eenvoudig van inrichting zijn is het er aantrekkelijk toeven. Je leeft in Botel Amsterdam dan ook op het water; een belevenis die je eens in je leven moet hebben meegemaakt.

Uitzicht op het water of niet
Wie gaat reserveren in Botel Amsterdam komt er al snel achter dat niet alle kamers in het hotel uitzicht op het water hebben. Sterker nog; het uitzicht wat je hebt vanaf jouw hotelkamer bepaalt voor een heel belangrijk deel de prijs en het comfort van jouw boeking. Het is dan ook goed om eerst te kijken op de website van Botel Amsterdam voordat je een kamer gaat reserveren. Je wil immers wel een kamer die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. Heb je liever een kamer die uitkijkt op de stad zelf, dan zal dat geen enkel probleem zijn. Je hebt namelijk kamers die uitkijken op de steiger en kamers met een uitzicht over water.

Een goede bereikbaarheid
Amsterdam is een stad die je als toerist het beste kan bezoeken met het openbare vervoer. Je hebt dan namelijk het grote voordeel dat je geen kostbare parkeerplek nodig hebt voor je auto. Daarnaast hoef je niet teveel moeite te doen om te kunnen parkeren in de buurt van het hotel. Wie gaat overnachten bij Botel Amsterdam maakt wat dat betreft een uitstekende keuze. Doordat het Botel gemakkelijk bereikbaar is via de achterzijde van het Centraal station met een gratis veerpont bereik je het hotel zonder dat je er al teveel moeite voor hoeft te doen. Onthaast op vakantie gaan of een kort verblijf in Amsterdam is dan ook heel goed mogelijk wanneer je een kamer in dit unieke hotel boekt.

Eten in het Botel
Wie een kamer boekt in het Botel zal daar doorgaans ook willen eten. Het is in dit geval goed om te weten dat er wel een restaurant zit. Dit restaurant serveert tot 10:30 het ontbijt. Voor de rest van de maaltijden zal je een ander restaurant in het centrum van Amsterdam moeten opzoeken. De eigenaren van Botel Amsterdam zullen je daar graag over informeren. Er is immers een hoop te ontdekken in Amsterdam en men is dolgraag jouw gids op dat gebied.

Een hotel op het water

Wie naar Amsterdam gaat voor een vakantie of voor een kort verblijf zal daar doorgaans ook willen overnachten. De tijd dat men een hotelkamer boekte in het centrum lijkt een beetje achter ons te liggen. Steeds vaker willen toeristen een belevenis boeken. Wat dat betreft beschikt Amsterdam over een primeur in de vorm van het Botel Amsterdam. Je treft er een volledig drijvend hotel aan op de NDSM werf. Op een dergelijke uniek locatie in Amsterdam is het heel goed overnachten.

Een plek om de dag door te brengen
Ga je naar Amsterdam voor een kort verblijf, dan zal je tussen de bezoeken aan de stad en de vele bezienswaardigheden door ook tijd nodig hebben om je even terug te trekken. Wie een kamer boekt bij het Botel Amsterdam komt er dan ook al snel achter dat dit hier tot de mogelijkheden behoort. Je treft er niet alleen een keur aan hotelkamers aan. Het botel is ook voorzien van een aantal lounges waar je heerlijk kan relaxen met het uitzicht op het water. Doordat er een aantal bars op het Botel gevestigd zijn en er een entertainment is in de vorm van een klassieke jukebox, pooltafel en flipperkast kan je er prima een paar uurtjes tot rust komen.

De uitvalsbasis bij uitstek
Botel Amsterdam mag dan op een unieke plek op het water liggen; het is een uitvalsbasis bij uitstek voor toeristen die het centrum van Amsterdam willen gaan bezoeken. Dat komt door de ligging van het Botel. Het hotel ligt namelijk aan de NDSM werf. Dit is een plek die heel gemakkelijk te bereiken is met de veerpont die daarbij hoort. Je komt dan aan bij de achterkant van het Centraal Station. Via de voorzijde van het station kan je per openbaar vervoer verder het centrum van Amsterdam in trekken. Ga je liever een andere bezienswaardigheid in Amsterdam bezoeken dan is dat ook geen enkel probleem. Er zijn gelegenheden genoeg die je kan bereiken vanaf het Centraal Station.

het restaurant op het Botel
Het Botel Amsterdam heeft een restaurant gedeelte maar dit is uitsluitend beschikbaar voor het ontbijt. Voor lunch en diner zal je dus Amsterdam zelf in moeten trekken. De eigenaren van het hotel zullen jou een goed advies kunnen geven voor een restaurant naar jouw smaak. Het personeel van Botel is ook in staat om voor jou een fiets te regelen zodat je Amsterdam per fiets kan gaan verkennen. Op die manier vind je altijd wel een mogelijkheid om te kunnen ontspannen in deze bruisende wereldstad die nooit lijkt te slapen.

Be the first to comment

Leave a Reply