Ontdek de lekkerste restaurants in Amsterdam

De hoofdstad Amsterdam is niet voor niets toeristen trekpleister nummer 1. Maar behalve de eindeloze shopping mogelijkheden, belangrijke monumenten en gebouwen, heeft Amsterdam ook talloze restaurants. Van kleine restaurantjes in gezellige straatjes tot toprestaurants in vooraanstaande buurten. Een prima manier om verschillende van deze restaurants te leren kennen en ondertussen ook Amsterdam op een andere manier te zien, is door een culinaire wandeling in Amsterdam te maken.

Er zijn meer dan 1300 restaurants in Amsterdam, er valt dus genoeg te kiezen. Verschillende keukens en nationaliteiten zijn ruim vertegenwoordigd en je kunt dus ook nog eens kiezen tussen formeel en informeel. Maar hoe maak je een goede keuze tussen al die restaurants in Amsterdam? Wat past bij jouw smaak en je budget? Je kunt tenslotte maar in één restaurant tegelijk eten.

Je hoeft je keuze niet te beperken tot één restaurant

Een culinaire wandeling door Amsterdam leidt je langs verschillende restaurants waar je in elk restaurant een heerlijk gerechtje krijgt en een uitstekende wijn die past bij het gerecht. In je eigen tempo wandel je zo in een middag dus langs de ongeveer zeven gangen van je diner en maak je op een andere manier kennis met Amsterdam. Makkelijker en lekkerder kan bijna niet.

Wandelen en tussendoor genieten van heerlijke gerechten

Wil je meer van Amsterdam zien en nieuwe restaurants en gerechten leren kennen, dan is een culinaire wandeling ideaal. Maak een reservering online en wandel op de gekozen datum met je eigen gezelschap van restaurant naar restaurant. Een heerlijk ontspannende middag èn lekker eten en een goede wijn. Een prima tijdsbesteding op zondag in Amsterdam. Ideaal als afsluiting van een weekendje Amsterdam, of als je je eigen stad en restaurants eens op een andere manier wilt bekijken.

Klik hier om naar de website te gaan voor meer informatie.

Be the first to comment

Leave a Reply