Nieuwbouw in Amsterdam: recent en toekomstig aanbod

Dat de woningmarkt in Amsterdam een lastige is, dat is duidelijk. Hoewel er veel nieuwbouw in Amsterdam wordt bijgebouwd, blijft het moeilijk om een woning te bemachtigen. Dit geldt zowel voor koop als voor huurwoningen. Tussen de vele online platformen moet je ook maar net weten waar je moet zoeken om er op tijd bij te zijn.

Bij de meeste online websites vind je het aanbod van bestaande bouw en nieuwbouw door elkaar. Ook is er veel verschil in aanbod tussen makelaars, woningcorporaties en andere aanbieders op de huizenmarkt. Om het recente en toekomstige aanbod van nieuwbouwprojecten in één overzicht te zien is een collectief platform voor nieuwbouw in Amsterdam de uitkomst.

Nieuwbouw in Amsterdam Noord

Om je een idee te geven van het huidige aanbod lichten we een aantal projecten voor je uit. Zo is nieuwbouw in Amsterdam Noord booming. Deze plek wint steeds meer aan populariteit. Zo worden hier veel industriële plekken omgebouwd tot hippe spots met voorzieningen én huizen.

Eén van deze plekken is de Top Up Lofts Buiksloterham. Deze nieuwbouw in Amsterdam wordt gebouwd op industrieel erfgoed, direct aan het Johan van Hasseltkanaal. Bij dit nieuwbouwproject hebben kopers de vrijheid om hun appartement zelf af te werken en in te delen. Je koopt er dus een lege ruimte, zonder standleidingen of kokers. Zo kun je er jouw ideale woning van maken, die volledig aansluit bij jouw woonwensen.

Verhuur van nieuwbouwprojecten

Als je denkt dat nieuwbouwwoningen in Amsterdam alleen voor de kopers op de markt is, dan heb je het mis. Er worden namelijk verschillende projecten gebouwd welke bestemd zijn voor de verhuur, zoals:

  • De Verbinding in de Spaarndammerbuurt
  • LEVEN IN LIFE bij de Amsterdam Houthaven
  • Dok 7 in het Amsterdamse Buiksloterham

Voor al deze projecten is er nog aanbod beschikbaar. Wees hier dus snel bij als je hier interesse in hebt. Om op de hoogte te blijven van alle recente en toekomstige ontwikkelingen kun je online de woonwensen voor jouw droomhuis achterlaten voor nieuwbouw in Amsterdam.