Private lease steeds populairder in Amsterdam

In Amsterdam wordt private lease steeds populairder. Woon jij in Amsterdam? En wil je graag een nieuwe of jong gebruikte auto rijden maar heb je er geen zin om duizenden euro’s te investeren, dan is private lease ook voor jou een serieuze optie.

Wat is private lease?

Als je kiest voor private lease dan rijdt je een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag zonder dat deze van jou is. Behalve de tankkosten zijn alle kosten inbegrepen. Denk hierbij aan reparatie en onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting, bandenvervanging, schadeherstel en glasreparatie en pechhulp. Je kiest van te voren een looptijd (12,24,36,48 of 60 maanden) en that’s it.

Private lease is veelal voordeliger dan het kopen van een auto omdat private lease maatschappijen inkoopvoordeel hebben. Dit geldt niet alleen voor de kosten van de auto maar bijvoorbeeld ook voor de verzekeringen.

Lokaal op zoek naar een aanbieding?

Veel private lease maatschappijen bezorgen je auto gratis bij je thuis. Het bedrijf waar je gaat leasen hoeft alleen private lease in Amsterdam aan te bieden of omstreken gevestigd te zijn.  Sterker nog, het is verstandig om de vestigingslocatie geheel los te laten bij je oriëntatie want als je echt voordeling wilt rijden dan wacht je op een scherpe online aanbieding. De beste aanbiedingen vind je op Autonomer.nl, de grootste private lease vergelijker van Nederland.

Aandachtspunten

Als je de knoop hebt doorgehakt en op zoek gaat naar de beste private lease deal, dan is het belangrijk om extra te letten op het eigen risico. Dit is, net zoals bij de verzekering van een normale auto, het bedrag dat je betaald bij schade. Omdat het bedrag sterk kan variëren per aanbieder is vergelijken zeker de moeite waard. Ook de speciale voorwaarden waarbij je het contract kosteloos kunt opzeggen kunnen het verschil maken. Zo zijn er een aantal aanbieders waar je bij ontslag of echtscheiding zonder problemen het contract kunt opzeggen.