ZZP-boekhouder, stap over en bespaar geld én tijd

Overstap naar zzp-boekhouder

Ontvangt u maandelijks onverwachte facturen van uw huidige boekhouder? Wordt elk telefoontje doorbelast? Heeft u daar genoeg van en wilt u een vaste eerlijke prijs betalen. Stap dan over naar ZZP-boekhouder. Bij ons betaalt u een vaste all-inclusive prijs van 80 euro excl btw per maand. Hiervoor verrichten wij de btw-aangifte, maken we de balans. En doen we de aangifte Inkomstenbelasting van u en uw partner. Bel 06-13936399 voor gratis kennismaking.

Overstap naar zzp-boekhouder

Er zijn legio zzp’ers die na een boekjaar de overstap maken naar zzp-boekhouder.

U wilt enkele voorbeelden hebben. Enkele voorbeelden?

  1. ZZP’ers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden of door een bevriende kennis lieten bijhouden. Zij willen geld en tijd besparen. Wij werken geheel online. U kunt scannen en mailen en wij doen de rest. U bespaart dus tijd en geld. En u krijgt een vast aanspreekpunt.
  2. ZZP’ers zien dat bepaalde aftrekposten niet zijn meegenomen door de oude boekhouder. Vaak gaat dat om meewerkaftrek, arbeidsbeloning fiscaal partner. En ontbreekt het ze aan tips of advies om belasting te besparen. Wij zijn pro-actief en denken met de zzp’er mee.
  3. ZZP’ers die betalen voor de jaarrekening. Die is al jaren niet verplicht voor de zzp’er.

Bij ons heeft u de keuze uit drie pakketten. U kunt zelf boekhouden en ons de balans laten maken. U kunt alles uitbesteden. Of u kiest voor alles uitbesteden en toch een jaarrekening. Onze voorkeur, gaat zeker in het eerste boekjaar uit, naar pakket B. Als wij zeker het eerste jaar verwerken dan staat de basis in elk geval goed.

ZZP-boekhouder biedt u drie opties:

Pakket A :

U gaat uw administratie zelf bijhouden. Wij controleren elk kwartaal uw administratie en stellen een balans op. ZZP Boekhouder beveelt deze optie alleen aan voor de ZZP’er die wél over enige boekhoudkundige kennis beschikt. Het invoeren van de inkoop-, verkoopfacturen, mutaties bank, giro en kas in een administratie pakket geschiedt door u. Indien u uw boekhouding zelf wilt doen, kunnen wij u adviseren bij de inrichting hiervan.

Pakket B:

Administratie door ons laten verzorgen Vanaf de invoering van de inkoopfacturen, de verwerking van mutaties van de bank, giro en kas tot en met het verzorgen van de balans en winst en verliesrekening. Ook dient ZZP Boekhouder uw aangifte Omzetbelasting en Inkomstenbelasting in.

Pakket C:

Het duurste pakket. Wij verzorgen uw boekhouding. U wilt toch ook een jaarrekening ontvangen. Wettelijk niet verplicht maar t.z.t. kan ze handig zijn bij bv. de aanvraag van een hypotheek.

Online Boekhouden

Ons kantoor werkt via online aanlevering. Door digitale aanlevering wordt uw administratie professioneel en voordelig geregeld en bespaart u veel tijd en geld en… samen werken we ook nog aan een beter milieu. U als ZZP’er krijgt alle overzichten (Omzetbelasting, balans en winst en verliesrekening en aangifte Inkomstenbelasting) digitaal aangeleverd.

Wij zijn een kantoor dat met u meedenkt en die zeven dagen per week bereikbaar is. Ook na werktijd. Dat vinden onze klanten wel zo lekker, zo kunnen ze gewoon eerst hun opdracht afmaken, het geld verdienen en in de avonduren of in het weekend langs de boekhouder. Bel 06-13936399 voor een gratis kennismakingsgesprek. Of mail naar info@zzp-boekhouder.