Momo Amsterdam

MOMO Amsterdam

Momo Amsterdam is een hippe evenementenlocatie, bar en restaurant in het centrum van onze hoofdstad. In een stijlvolle en moderne setting kun je genieten van culinaire hoogstandjes met internationale allure. Niet zo gek want het personeel komt uit alle hoeken van de wereld. In de sfeervolle loungeruimte kun je terecht voor overheerlijke cocktails. Momo is gesitueerd in het 4-sterren tellende Park Hotel Amsterdam.

Chique dineren

In de chique buurt Oud-Zuid vind je het moderne Park Hotel, pal naast het Rijksmuseum en vlakbij het bruisende Leidseplein. Op de begane grond van dit luxe hotel vind je Momo Restaurant, Bar en Lounge. De gerechten van het restaurant zijn geïnspireerd op de traditionele eetcultuur van het Verre Oosten, gecombineerd met een Westerse touch. Van de lunch tot aan het diner kun je in Momo terecht voor een hapje en een drankje. De strakke inrichting en de metershoge ramen van Momo zorgen voor een fris en ruimtelijk ogende ruimte.

Momo Amsterdam is ook regelmatig de locatie voor trendy evenementen zoals boekpresentaties en het inmiddels zeer bekende “Momo inspires” waar de eigenaar Yossi Eliyahoo een intiem diner organiseert waarbij iedere keer een andere bekende chef kok zijn culinaire kunsten mag vertonen. In Momo Exclusive kunnen privé diners worden gehouden voor groepen tot twintig personen. Er is audiovisuele apparatuur aanwezig voor eventuele presentaties. In de ruimte kunnen smaakvolle lunches, banketten en diners gehouden worden.

Be the first to comment

Leave a Reply