De leukste plekken in Amsterdam voor jouw work-out

Een goede work-out om de dag te beginnen of om de dag af te sluiten. Dat is ideaal, zeker als je dat ook nog eens buiten kunt doen. Misschien denk je dat het lastig is als je in Amsterdam woont, maar niets is minder waar. De stad biedt heel veel mogelijkheden om je spieren op scherp te zetten en aan je conditie te werken. Zeker als je goed voorbereid bent met een pre workout en Monster energy drank. Zin om de uitdaging aan te gaan? Dan zijn dit de leukste plekken in Amsterdam waar je moet zijn.

Goed voorbereid gaan sporten

Als je gewend bent om binnen te sporten, dan weet je dat het behoorlijk warm kan worden, zelfs als de ruimte waar je bent airconditioning heeft. Buiten kun je profiteren van een lekker fris briesje, maar de zon kan ongemerkt toch voor veel transpiratie zorgen. Ga dus dat je goed voorbereid sporten. Neem voor tussendoor wat Monster energy drank mee. Het zorgt niet alleen voor een boost tijdens je training, je kunt ook meteen je dorst lessen. Ben je van plan een intensieve workout te gaan doen? Denk er dan aan om je pre workout net voordat je aan de zware oefeningen begint, in te nemen. Zo weet je zeker dat je je doel van die dag ook zeker gaat bereiken.

Hou je van uitdaging?

Als je houdt van een beetje avontuur dan is Free Running iets voor jou. Op de locatie onder de Utrechtsebrug, of bij de Sloterplas kun je je helemaal uitleven. Gebruik de oude letters van de Amsterdamse slogan om het grootste Freerun parcours van Nederland af te leggen en neem daarbij alle obstakels die je tegenkomt. Vergeet niet om vooraf je pre workout te drinken en tijdig een korte pauze te nemen en even op adem te komen. Of neem een Monster energy drankje om weer genoeg energie op te doen voor de volgende ronde.

Fitness in de buitenlucht

Ook als je het liefst de hele dag in de sportschool doorbrengt tussen de fitness apparaten, dan kun je best een keer wat frisse lucht gebruiken. Gelukkig staan er in verschillende parken in Amsterdam fitnessapparaten. Loop eens naar het Diemerpark, Rembrandpark of Erasmuspark, dan heb je al een goede warming -up achter de rug. Leef je dan uit op de verschillende apparaten die daar staan. Je voorbereiding is hetzelfde, je neemt je pre workout vooraf in voor een optimale sportprestatie en tussendoor neem je een Monster Energy drank. Zo kun je je vertrouwde schema afwerken, maar dan lekker in de buitenlucht.

Skaten als afsluiting

Een goede cooling down na een intensieve sportdag is een uitgebreide ronde op skates. Ook als je dit kiest is het belangrijk om voldoende energie te hebben, want het kan net zo goed heel intensief zijn. Als je van plan bent om de uitdaging aan te gaan op een skateboard bij het CONS Project in Amsterdam Noord dan is ook hier een pre workout geen overbodige luxe. Door de ingrediënten van cafeïne, suikers en verschillende vitamines geeft dit supplement je de juiste boost om de obstakels te nemen en jezelf te overtreffen. Natuurlijk mag hier ook de Monster energy niet ontbreken voor de doorslaggevende boost.