Claire

Claire Amsterdam

Claire ligt in Amsterdam op Rembrandtplein 17. De locatie is wandelend, en met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Veel jongelui die een leuke avond willen hebben gaan naar Claire. Waarom? Het is een geweldige plek, waar een erg leuke en goede sfeer is, en daarnaast is er goede dansmuziek waar je helemaal los op kunt gaan.

Er worden in Claire allerlei soorten stromen binnen de dansmuziek gevolgd. Een van de hoofdfuncties van Claire is dan ook om de “voedingsbodem” te zijn voor alle dansmuziek. Zeker voor dj’s , vette live bands, of muziek producers. Ook is het zo dat Claire veel kansen biedt voor mensen die nog niet zo heel erg bekend zijn, maar die wel vette muziek hebben. Als je Claire benadert en wat vette muziek van je mee stuurt, is de kans groot dat ze je vragen of je een keer langs wilt komen om wat muziek te draaien. Op deze manier kan je carrière beginnen bij Claire in Amsterdam.

Claire is van Woensdag t/m zaterdag open. Op vrijdag en zaterdag is het het drukst. Er is een capaciteit voor 600 personen en de club bestaat uit 2 zalen. Op de dagen dat het wat rustiger is zal er 1 zaal geopend zijn zodat de sfeer te alle tijden gezellig druk is. De bekendere DJ’s of bands komen meestal in het weekend maar de opkomende artiesten laten de gasten vaak verbazen over hun talent. Claire weet ook wel wie ze uitnodigen om het publiek enthousiast te maken.

Be the first to comment

Leave a Reply