Akhnaton

Evenementenlocatie Akhnaton biedt zijn bezoekers tal van mogelijkheden. Feesten en evenementen kunnen hier geheel naar eigen wens worden ingericht. Omdat de locatie ook beschikt over een nachtvergunning is een feest dat tot in de late uurtjes duurt dan ook geen probleem.

Club Aknaton

Middenin een sfeervol uitgaansgebied in Amsterdam vind je Akhnaton. Deze ruimte is door een groep studenten opgericht om in de eerste instantie mensen kennis te leren maken met diverse nieuwe muziekstijlen, zoals reggae, hip hop, punk en salsa. De naam Akhnaton, vernoemd naar de Egyptische farao, is zorgvuldig gekozen. De studenten wilden destijds, net als de legendarische farao, breken met oude tradities door plaats te maken voor spraakmakende en bijzondere activiteiten.

Nog steeds is Akhnaton de plek waar muziek de hoofdrol speelt. Regelmatig wordt de locatie omgetoverd tot een nachtclub, muziekfestival of danszaal. Het is ook mogelijk om de locatie af te huren. Voor kleinschalige evenementen kun je gebruik maken van Akhnaton Lounge café, waar maximaal 50 mensen in kunnen. Voor grotere festiviteiten kun je terecht in de grote ruimte van Akhnaton. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt de ruimte afhuren voor een bruiloft, schoolfeest, bedrijfsfeest of danceparty, maar de ruimte is ook goed te gebruiken als vergaderruimte of theaterzaal. Bij mooi weer heb je zelfs beschikking over het aangrenzende terras.

Van 12 uur ‘s middags tot 5 uur ‘s nachts is de zaal beschikbaar. Door de gunstige ligging is het voor gasten ook mogelijk te overnachten bij één van de hotels in de nabije omgeving. In overleg is het mogelijk een cateraar, DJ of band in te huren. Akhnaton beschikt over een podium, DJ booth en een licht- en geluidsinstallatie.

Bereikbaarheid

Als je Akhnaton met de auto wilt bezoeken, dan is het bezoekadres Nieuwezijds Kolk 25. Onder de Nieuwezijds Kolk bevind zich een grote Q-Park parkeergarage waar je al voor 2 euro per 21 minuten kunt parkeren. Andere parkeerfaciliteiten in de buurt vind je aan de Nieuwezijds Voorburgwal of de Spuistraat.

Vanaf het Centraal Station is Akhnaton lopend te bereiken. De halte Nieuwezijds Kolk is ook te bereiken met tramlijnen 1,2,5,13 en 17 en ook rijden er diverse nachtbussen langs de locatie.

Be the first to comment

Leave a Reply