Hotel Vondel

Hotel Vondel

Wie naar Amsterdam gaat kan er niet omheen; een bezoek aan het Vondelpark. Deze plek is niet alleen bij de inwoners van Amsterdam heel geliefd; ook toeristen zijn dol op deze kleurrijke hotspot. Niet alleen het park maakt een diepe indruk; ook de naaste omgeving is bij menig toerist heel gewild. Het klassieke centrum van Amsterdam heeft immers een heel grote aantrekking door de prachtige woonhuizen waar de stad zo bekend om is. Wie wil verblijven in de buurt van het Vondelpark doet er dan ook heel verstandig aan om een verblijf te boeken bij één van de mooie hotels daar in de buurt.

Verblijven in een traditioneel pand
Hotel Vondel is een hotel wat gevestigd is achter de deuren van een aantal woonhuizen. Verborgen in de huizen bevindt zich een hotel wat wel 83 kamers heeft. Wie hier verblijft heeft dan ook niet het idee dat hij in een hotel verblijft. Door het huiselijke karakter van het hotel voelt het aan alsof je thuis bent. Dit luxe hotel biedt de gasten een omgeving waar men heerlijk kan genieten tijdens een verblijf in Amsterdam.

Wie logeert in dit hotel krijgt gelijk het idee dat hij of zij in een traditioneel Amsterdams huis is aangekomen. De totale inrichting en afwerking van het hotel straalt nostalgie uit. Het interieur is zorgvuldig vormgegeven. Daarnaast is het hotel zorgvuldig ontworpen en voorzien van een mooie eigen kunstcollectie. Je verblijft dus niet alleen tussen de hedendaagse kunstenaars, maar ook in een zorgvuldig ingerichte omgeving.

Een restaurant zonder poespas

Het restaurant wat in hotel Vondel gevestigd is, JOOST, heeft op de kaart enkel Hollandse gerechten staan. De keuken serveert ontbijt, lunch en diners die passen bij het seizoen. Alle charmes van de Nederlandse keuken passeren de revue. Je wordt als gast verwend met alle maaltijden waar ons land zo beroemd om is. Wie hier wil eten krijgt dan ook de keuze uit oerhollandse maaltijden zoals een stamppot van de week. Daarnaast kan de gast zich ook laten verwennen met bijvoorbeeld Roodbaars of kogelbiefstuk.

Van alle gemakken voorzien
Dit alles zorgt ervoor dat je voor goed eten het hotel niet hoeft te verlaten. Hotel Vondel biedt de gast een alles in één verblijf. De luxe die je krijgt in het hotel wordt voortgezet in het restaurant wat erbij hoort. Er is rekening gehouden met de meest veeleisende gasten. Niet alleen beschik je in het hotel over een standaard gratis Wifi. De hotelkamers zijn ook allemaal voor zien van airconditioning waardoor het zelfs tijdens een hittegolf nog goed toeven is. Dit alles zorgt ervoor dat hotel Vondel zich mag verheugen in een grote groep terugkerend vaste klanten.

Kamers voor elke gast
Wie naar Amsterdam gaat om daar een paar vrije dagen door te brengen zal doorgaans op zoek moeten gaan naar een hotel wat mooie kamers heeft in een uitgelezen omgeving. Niet iedereen reist met een gezelschap, maar daar zijn dan ook niet alle hotels in Amsterdam even goed op ingericht. Daar waar de meeste hotels beschikken over standaard tweepersoonskamers is het zoeken naar hotels waar je ook als alleenstaande of gezelschap van drie personen kan verblijven. Wie dergelijke eisen stelt aan een hotel wordt beperkt in zijn keuze. Hotel Vondel is echter een plek waar een ieder een gunstige kamer kan krijgen.

Verblijven zoals thuis
Hotel Vondel is een hotel wat gevestigd is achter een rij grachtenpanden, gelegen aan het Vondelpark. Het vondelpark biedt een uitstraling die de gast luxe biedt maar tegelijkertijd het gevoel geeft dat de gast er in een huiselijke omgeving verblijft. De kamers zijn er in meerdere afmetingen en op meerdere verdiepingen naar keuze.

Kamers in soorten en maten

Wie een kleine kamer wil boeken kiest uiteraard voor de eenpersoonskamer. Wie geen eisen stelt aan het uitzicht kan voor een aantrekkelijke prijs een Souterrain kamer boeken. Daarna loopt de keuze al snel op. Je kan kiezen voor een kleine tweepersoonskamer, maar ook een standaard kamer behoort tot de mogelijkheden. Wie meer eisen stelt aan kamer op zich kan kiezen voor een executive Twin of dubbel kamer. De Junior suite biedt eveneens alle luxe die je als gast maar kan wensen. Toeristen die met drie personen komen zijn welkom op de driepersoonskamer.

Standaard luxe
Wie een kamer boekt in Hotel Vondel weet één ding heel zeker; voor de luxe hoeft niet te worden bijbetaald. De kamers zijn namelijk allemaal voorzien van gratis Wifi waardoor internetten zonder problemen mogelijk is. Daarnaast is de kamer hierdoor heel geschikt voor reizigers die met een zakelijk doel in Amsterdam moeten verblijven. De kamers zijn tevens allemaal voorzien van een airconditioning waardoor op de warmste momenten het verblijf alsnog aangenaam is. Een TV op de kamer is standaard, evenals koffie en thee faciliteiten in de kamer. Daardoor wordt luxe een standaard zaak voor de veeleisende reiziger.

Vergaderen aan het Vondelpark
Naast de toeristen is het hotel Vondel inmiddels ook ontdekt door het bedrijfsleven. Dat is niet heel verwonderlijk wanneer je bedenkt dat het hotel is voorzien van een mooie vergaderzaal. Door de prachtige centrale ligging van het hotel is de vergaderruimte goed bereikbaar. Een bedrijf wat internationaal personeel heeft zal dan ook al snel de keuze maken om hier een bijeenkomst te plannen.

Be the first to comment

Leave a Reply