Koffiebekers in Amsterdam bestellen

Heb je koffiebekers nodig? Je kunt koffiebekers op een eenvoudige manier bestellen via het internet. Handig wanneer je niet zo snel uit het centrum van Amsterdam komt. Zo wordt een nieuwe voorraad gewoon bij jouw op de zaak of thuis afgeleverd. Op deze manier kunnen medewerkers of klanten van een heerlijk kopje koffie genieten en is er geen afwas.

Geld besparen met het bestellen van koffiebekers

Het bestellen van koffiebekers kan een stuk voordeliger dan je aanvankelijk zou verwachten. Dit heeft met name te maken met de hoge marges van leveranciers. Tegenwoordig zijn er prijsstunters die koffiebekers voor veel lagere bedragen leveren. Bijvoorbeeld door zowel de productie als verkoop te doen. Op deze manier wordt er niets in de keten verloren en kan een leverancier zijn koffiebekers direct afzetten. Met name bij de bedrukking zie je dat prijzen daardoor een stuk lager zijn. Bestel je grotere aantallen? Dan wordt er vaak staffelkorting gerekend, hierdoor loont het om veel koffiebekertjes tegelijk te bestellen.

Koffiebekers laten bedrukken

Overweeg je om koffiebekers te laten bedrukken? Dan kun je behoorlijke bedragen besparen. Onder andere door direct bij een drukkerij of producent te bestellen. In dit geval worden er namelijk geen hoge marges gerekend. Bij het laten bedrukken van koffiebekers is het belangrijk om rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

  • Gebruikte druktechnieken

Bij het bedrukken van koffiebekers kan gekozen worden voor een druktechniek waarbij een beperkt aantal kleuren gebruikt wordt. Ook kan er gekozen worden voor een full colour bedrukking. Bij een beperkt aantal kleuren worden er niet meer dan vijf verschillende kleuren gebruikt. Met name op grote schaal kan het een behoorlijke kostenbesparing zijn als voor deze druktechniek gekozen wordt. Bij een kleiner aantal is een full colour bedrukking voordeliger, het kost in dat geval minder tijd om machines in te stellen. Uiteraard is de keuze niet alleen afhankelijk van het kostenplaatje. In sommige gevallen zit je door het gekozen ontwerp aan een bepaalde druktechniek vast.

  • Kleurgebruik in grafisch ontwerp

Als er digitaal iets wordt ontworpen, is het belangrijk dat dit gebeurt met de kleuren waarin gedrukt kan worden. Door middel van een kleurstaal kun je zien welke mogelijkheden er zijn en in hoeverre dit correspondeert met kleuren die digitaal gebruikt worden.

  • Bestandstype dat wordt aangeleverd

Bij het bedrukken van koffiebekers kan uitsluitend voor de hoogste kwaliteitsstandaarden gekozen worden. Anders zal de scherpte van een bedrukking veranderen of ontstaat er een kleurverschil. Vaak worden er specifieke bestandstypes aanbevolen.

Be the first to comment

Leave a Reply