ZZP-boekhouder online, scan, mail, klaar

ZZP-boekhouder-online gaat met zijn tijd mee. De laatste jaren hebben we diverse tijdrovende processen gedigitaliseerd. Andere authentieke kantoren sturen u voor elk wissewasje een factuur. Wij niet. Wij bieden de zzp’er een all-inclusive prijs van 80 euro exclusief btw per maand voor de gehele boekhouding. U heeft een vast aanspreekpunt die zeven dagen in de week bereikbaar is voor vragen en antwoorden. Bel 06-13936399.

Ordner verdwijnt, scannen en mailen verschijnt

Wat keek u in het verleden op tegen het bijhouden van uw administratie. Printen, sorteren, ordenen, naar de boekhouder brengen en weer ophalen. Dit hoeft anno nu  niet meer. Wij coachen u om alles digitaal bij te laten houden. In de video die we bijsluiten vindt u een uitleg binnen 60 seconden.

Wij verwerken  het mt-940-bestand van de bank en uw verkoopfacturen. Binnen 24 uur weet u wat u aan btw moet betalen. Wij willen graag direct aan de klant laten weten hoeveel hij/zij dient te betalen. Ook na het boekjaar stellen we z.s.m. de eindbalans op en maken we de aangifte Inkomstenbelasting. In april weet u al wat de schade is. Uiteraard vragen wij wel uitstel aan tot 1 september. U beslist wanneer wij indienen.

Scan en mail

Wij gaan ervan uit dat iedereen doet waar die goed in is.

Documenten zoals de balans, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting kunt u bij ons opvragen. Doordat we al deze automatiseringsprocessen al hebben doorlopen, hebben we vaak een voorsprong op ouderwetse kantoren. We kunnen zodoende ook sneller uw aangifte verzorgen en de bank eventuele info mailen.

ZZP-boekhouder geeft u belastingtips, waardoor u minder belasting kunt besparen.

Zelfstandigenaftrek: € 7.030,

Werkt u als zzp’er voor meer dan 1225 uur voor uw bedrijf dan komt u  in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek.

Startersaftrek: € 2.123

De startende zzp’er krijgt de eerste drie startersaftrek als hij/zij ook aan het urencriterium voldoet.

Arbeidsbeloning fiscaal partner of meewerkaftrek. Werkt uw fiscaal partner meer dan 525 uur per jaar mee aan uw zaak dan kunt u de zogeheten meewerkaftrek toepassen. Daarmee kunt u een bepaald percentage aftrekken van de winst en betaalt u minder inkomstenbelasting. U kunt ook kiezen om een maandelijkse vergoeding, arbeidsbeloning, uit te betalen aan uw partner.

KIA- KleinschaligheidsInvesteringaftrek

U krijgt een aftrekpost voor KIA- kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u in een boekjaar in totaal voor meer dan 2301 euro excl. BTW investeert in activa die afzonderlijk 450 euro excl btw of meer kosten.

Middeling van drie boekjaren. Heeft u wisselende inkomens. Dan kunt u een belastingvoordeel in de Inkomstenbelasting krijgen. Heeft u in 2018 en 2019 een hoog belastbaar inkomen en valt u in de hoogste schijf van de Inkomstenbelasting. Maar heeft u in 2020 geen of minder inkomen dan kunt u eens of middeling interessant is. Middels deze hoge schommelingen in uw inkomen kunt u door middeling van inkomen eerder al betaalde Inkomstenbelasting gedeeltelijk terugkrijgen.

Aftrekposten zzp’er

Een bijkomend voordeel van zelfstandige zijn is dat u ook gebruik kunt maken van aantrekkelijke aftrekposten. Ze veranderen regelmatig, maar ZZP-boekhouder Amsterdam is altijd van de laatste stand van zaken op de hoogte.

FOR

Als zzp’er kunt u 9,44 procent van uw winst (met een maximum van € 9.218) reserveren voor uw oude dag. Dit heet de Fiscale Oudedags Reserve (FOR)

Op het moment dat u stopt met uw bedrijf moet u ook afrekenen voor de FOR, u betaalt dan alsnog inkomstenbelasting- maar dat kan – als u slim bent – een lager percentage zijn. Om dat te voorkomen kunt u een lijfrente afsluiten.

Meer info

Bel ons op 06-13936399 voor meer info. Of mail naar info@zzp-boekhouder.nl