Club Up

In Club Up laten hippe Amsterdammers tussen de 20 en 29 jaar hier hun dansmoves zien. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen mensen naar hartelust dansen op de muziek, die verzorgt word door diverse dj’s. Zodra je een stap in Club up zet, merk je dat het voor Amsterdamse begrippen een vrij kleine club is die overzichtelijk is, Club Up heeft ruimte voor 300 man.

Club Up heeft een moderne lounge ruimte

Club Up heeft een modern interieur met een grote dansvloer en aan de zijkant een brede bar. Ook heeft het een kleine rookruimte zodat je snel even Nico & Tine gedag kan zeggen. De ruimte is niet erg groot en de ventilatie is ook niet optimaal maar het is wel een prettig idee dat er een ruimte voor is gemaakt.

Beneden bij de dansvloer en de bar wordt er veel hout gebruikt. Met aan de plafonds kroonluchters, in de lounge ruimte veel word-art achtige tekeningen op de muur.

De garderobe is niet duur. Ook de wc’s zijn gratis wat wel erg fijn is vooral wanneer je bijna geen contant geld mee hebt. De sfeer in de discotheek, is open-minded en creatief. Dat merk je aan de mensen en aan de muziek. De muziek soort verschilt in het weekend maar je hoort met name eclectische, hip- hop, indie pop en house muziek. Ook worden er oude filmprojecties weergegeven op de muren, van filmklassiekers tot cult films uiteraard zonder geluid.

Afterparty in Club Up

Club Up verzorgt vaak ook de afterparty’s van verschillende festivals, het Fringe festival en het Amsterdam Dance Event waar menig dance liefhebber op afkomt. Naast dat Club Up een opzichzelf staande discotheek is behoort het ook tot een sociëteiten vereniging de Kring. Deze societeit is bedoeld voor kunstenaars, wetenschappers en kunstliefhebbende leden. De vereniging bestaat uit 1900 leden. De locatie van de Kring biedt ruimte aan expositites, voorstellingen en dans-avonden. Het bevat tevens een bar, restaurant en dus een club. Overigens heeft de Kring wel een eigen ingang naar de discotheek.

Het entree bedrag verschilt per avond maar houdt rekening dat je tussen de 5 en 10 euro kwijt zal zijn.
Als je nog nooit in Club Up bent geweest is het zeker een aanrader om eens een bezoekje te wagen.

Be the first to comment

Leave a Reply