Amsterdam Expo

Amsterdam Expo

De Amsterdam Expo heeft heel wat grote en populaire tentoonstellingen naar Nederland gehaald. Bijvoorbeeld de tentoonstelling over de Titanic. Een informatieve tentoonstelling over de ramp met het schip de Titanic. Ook de populaire expositie over het menselijk lichaam, BODY WORLD & The Story of the Heart, heeft plaatsgevonden in de Amsterdam Expo. Een tentoonstelling over de bekendste Egyptische farao Toetanchamon en zijn schatten is in 2014 te zien geweest in de Amsterdam Expo.

Toegang Amsterdam Expo

De Amsterdam Expo heeft altijd nieuwe tentoonstellingen in petto. Het is het beste om voor een bezoek aan de Expo op de site van de Expo informatie op te doen over de toegang, openingstijden en entreeprijzen. Het is mogelijk, en aan te raden, om uw entreetickets online te bestellen. Dit bespaart u een lange wachtrij.

Service Amsterdam Expo

De Amsterdam Expo heeft veel voorzieningen voor haar bezoekers. Voor al uw vragen omtrent tentoonstellingen kunt u zowel online als telefonisch terecht. U wordt geholpen door kenners en geniet zo altijd van professioneel advies. Ook bij de tentoonstelling zelf wordt u graag geholpen door het personeel. De Expo voorziet in sanitaire voorzieningen en er zijn mogelijkheden om een hapje te eten en wat te drinken bij de Expo.

Per tentoonstelling zijn er regels omtrent fotograferen, het is aan te raden om dit van te voren in te zien. U mag uw bagage, mits ze voldoen aan de juiste grootte, meenemen naar de Expo. Ook zijn er mogelijkheden om uw bagage veilig achter te laten in een locker.

Amsterdam EXPO is voor Jong en Oud

De Amsterdam Expo is voor zowel jong als oud een echte aanrader. De tentoonstellingen worden zo ingericht dat voor alle leeftijdscategorien de Expo een echte belevenis is. Doordat de tentoonstellingen zo verschillend zijn kan de Expo gezien worden als een meer jaarlijks uitje voor het hele gezin.

Tickets Amsterdam Expo

U kunt op vele manier tickets bestellen voor de tentoonstellingen in de Amsterdam Expo. U kunt het ticketnummer bellen. Hier kunt u naast uw tickets bestellen ook informatie vergaren over de tentoonstelling en terecht voor uw vragen. Ook via de site is het mogelijk om tickets te bestellen en natuurlijk aan de deur kunt u terecht voor tickets. Er wordt aangeraden om van te voren uzelf te voorzien van tickets, wegens de populariteit van de Expo bespaard u hiermee wachttijd.

De Amsterdam Expo ligt op een goed bereikbare en centrale plek in Amsterdam. Ideaal om dus eens te bezoeken wanneer u in Amsterdam bent. De tentoonstellingen zijn ingericht voor jong en oud en voor iedereen te beleven als een bijzondere ervaring. De Amsterdam Expo biedt u de beste service en tickets besteld u heel eenvoudig online, telefonisch of aan de deur.

Be the first to comment

Leave a Reply