Klimhal Amsterdam

klimhal Amsterdam

De klimhal heeft een klimmuur oppervlak van maar liefst 3300 m2. Dit is de grootste klimhal van heel Benlux! Op de klimwanden kun je ± 300 routes en 300 boulders proberen.

Uitrusten van alle inspanningen kan bij 1 van de sfeervolle zit gelegenheden binnen of buiten. Bij de bar kun je terecht voor een verfrissend drankje, een snack, versnapering of maaltijd en na het klimmen ook licht alcoholische dranken.

Klimhal Amsterdam zowel voor de beginnende als de gevorderde klimmer

Er zijn verschillende Mogelijkheden binnen Klimhal Amsterdam. Voor beginners zijn er kennismakingslessen en beginnerscursussen. Ervaren klimmers kunnen hier ook prima terecht. Er worden trainingen gegeven voor diverse niveau’s. Klimhal Amsterdam beschikt over uitgebreide trainingsfaciliteiten en boulderwanden.

Ook de kleine klauteraars kunnen zich hier uitleven

Voor kinderen vanaf 5 jaar worden er kennismakingslessen en kinderfeestjes georganiseerd en er zijn jeugdtrainingen voor kinderen van 5 t/m 8 jaar (Klauterclub KC) en 8 t/m 12 jaar (KKC) en jongeren van 12 t/m 16 jaar (KCA).

Ook is er ruime ervaring met het organiseren van schooluitjes en alternatieve gymlessen voor scholen.

Een actief groepsuitje

Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, en andere groepsuitjes behoren tot de mogelijkheden, kies voor 1 van de arrangementen inclusief koffie, lunch, borrel of diner, of neem contact met Klimhal Amsterdam op voor een aanbod op maat.

Be the first to comment

Leave a Reply